Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Луганщина - колиска людства!

Світ:

Луганські геологи та археологи стверджують, що зробили переворот в історичній науці. Як вони з`ясували, пращури жителів українського Сходу, котрі жили в епоху єгипетських фараонів, були значно розвинутішими, ніж вважалося раніше. Це підтверджують унікальні знахідки луганських експедицій.
Найголовніша знахідка цьогорічної геолого-археологічної експедиції – рештки давнього шахтаря-іранця, похованого разом з власним інструментом у шахті другого тисячоліття до нашої ери.

Поруч із могилою дослідники розкопали старовинне поселення. Тут, у Картамизькому археологічному мікрорайоні поблизу села Новозванівка на досить обмеженій території виявились унікально зосередженими всі етапи виробництва гірничої галузі і навіть металургії від видобутку до виготовлення готової продукції.

Все це, переконані вчені з України та Росії, котрі вже протягом трьох років ретельно перекопують землі Попаснянського району Луганщини, свідчить про високий рівень розвитку наших пращурів.

Науковці з усього світу, котрі нещодавно побували на Луганщині аби разом обговорити значення місцевих знахідок, підтвердили: предки українців, які жили за часів фараонів, не відставали у розвитку від тодішніх єгиптян.

На східних теренах України, стверджують геологи та археологи, закладався фундамент сучасної євразійської цивілізації. Незабаром розкопки тут продовжаться. Вчені переконані, що луганська земля ховає у собі ще багато сюрпризів.


----------------------------------------------------

В тему:

Солярні символи Донбасу і Приазов’я

Першi письменні люди жили на територiї України

Сенсаційне відкриття зробили археологи із Запоріжжя

Південноруські корені вікінгів
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи