Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

РФ перенасичена мігрантами та позашлюбними дітьми

Росія за кількістю мігрантів перебуває на третьому місці у світі після США та Німеччини. Майже третина російських дітей народжується поза шлюбом.
Деякі підсумки всеросійського перепису населення оприлюднив у четвер міністр РФ по справах національної політики Владімір Зорін. Решта даних стане відомою напочатку жовтня, а остаточні дані з’являться перед новим роком.

Як повідомляє РІА Новини, за словами Зоріна, велика кількість мігрантів каже про толерантну атмосферу по відношенню до іноземців у країні. У зв’язку з цим Зорін підкреслив, що назагал держава “зацікавлена у притоку мігрантів та іноземної робочої сили до країни”. Зокрема, роз’яснив він, намір уряду подвоїти до 2010 року ВВП для свого здійснення потребує притоку нових трудових ресурсів, і тому буде створено нові робочі місця.

Окрім того, в Росії майже третина дітей – 28.3% - народжується поза шлюбом. Зорін зауважив, що перепис 2002 року вперше надав реальну можливість дізнатися про фактичний шлюбний стан громадян, оскільки питання про стан шлюбу ставилося без вимоги надати відповідні документи.

Також вперше під час перепису без надання документів фіксувалися дані про народжуваність. “Це все допоможе виявити реальний стан у сімейно-побутових стосунках”, - сказав міністр.

Крім того, вперше у минулому перепису ставилися питання щодо зайнятості населення, а також було проведено самоідентифікацію громадян за національістю.

Зорін також повідомив, що до 30 вересня передбачено підвести підсумки стосовно чисельності населення республіки, його розміщення по території, статево-вікової структури, національного складу, шлюбного стану та деяких інших аспектів, повідомляє сайт ДПНИ.

----------------------------------
В тему:

Населення Росії за першу половину 2003 року зменшилося більш як на 450 тисяч чоловік

Страшна статистика виродження

Концепція подолання демографічної кризи в Росії
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи