Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Армія Безсмертних. Фотоальбом для патріотів

Вони боролися за відновлення Української Держави, а не за створення "молодої незалежної республіки СНД".
Вихід у світ унікального фотоальбому повстанських світлин “Армія Безсмертних” (редактори Володимир Мороз і Володимир В’ятрович) безумовно став неабиякою подією. Насамперед тому, що це перше видання такого плану, по друге – тому, що до нього увійшли понад 240 світлин-фотодокументів, які відображають героїчну боротьбу відділів УПА та збройного підпілля ОУН, і по третє – фахові коментарі науковців та добірка документів робить це видання універсальним і дуже пізнавальним не лише для людей, які цікавляться історією національно-визвольних змагань, але і для істориків.

Альбом є вдалою спробою мовою фотографій і документів комплексно і масштабно розповісти читачеві про боротьбу українців за Державність.

Матеріали в альбомі впорядковані за розділами: “Керівництво воюючої України”, “Головний Командир УПА Роман Шухевич - Тарас Чупринка”, “Урочисті хвилини”, “Нагороди УПА”, “З днів боротьби”, “Однострій та символіка Української Повстанської Армії”, “У боях і рейдах”, “Озброєння УПА”, “Їх смерть життя розбудить у народі”, “Останній повстанець”.

Нажаль, ще не всі постаті на світлинах ідентифіковані. Напевно багато читачів зможуть упізнати на них своїх родичів, знайомих, побратимів по боротьбі, а можливо й себе.

Бажаючим придбати унікальну книгу, котра може бути і добрим підручником і прекрасним подарунком, рекомендуємо зголошуватися до Василя Бойка та Віктора Рога за адресою:
01034, Київ-34, Ярославів Вал, 9, пом.5а.
Тел/факс (044) 2464783.
E-mail: [email protected]

----------------------------------------------------

В тему:

Новий сайт про ОУН-УПА

Генералу В.Куку - Головнокомандувачу УПА - 90 років!

Пам’яті Романа Шухевича

Пам’яті Ніла Хасевича

Пам’ятник Степанові Бандері на кордоні України і Польщі

Українські герої мають право бути похованими в Україні

Пам’ятник бійцям УПА
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи