Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сенатор Джозеф Маккарті

Лицар антикомуністичного чину.
Бути носієм антиамериканських настроїв нині є модним. Але як усяка мода, подібний підхід є поверховим, а тому несерйозним: є й за океаном патріоти, що докладають максимальних зусиль у боротьбі із демонічними силами зла.

Славної пам’яті сенатор від штату Вісконсин Джозеф Маккарті по праву вважається одним з найвидатніших політичних діячів сучасності, адже саме з його ім’ям асоціюється творча компанія з викриття бандитської залаштункової комуністичної мережі, цієї п’ятої колони кривавої інтернаціональної терористичної гідри.

Обіймаючи в 1953-54 р.р. відповідальну посаду голови Підкомітету з розслідувань, сенатор Маккарті, як справжній син своєї вітчизни, не став годувати загал розумними розмовами, а почав публічно викривати ворогів народу. Крізь горнило очолюваного добродієм Маккарті Підкомітету пройшло кілька сотень комуністичних шпигунів, агентів впливу, підспівувачів та підлабузників.

Він не дивився на чини й посади. Серед об’єктів його прискіпливої уваги опинилися державний секретар Дін Ачесон, генерал Джордж Маршалл, міністр сухопутних сил Роберт Стівенс.

Двадцять мільйонів американських громадян мали нагоду спостерігати з телевізійних екранів, як під час слухань народний обранець викривав справжнє нутро червоних. Проте відбувся парадокс: засоби масової інформації, що наче нічого спільного з комуністами не мали, почали створювати навколо Підкомітету сенатора Маккарті нездорову атмосферу скептицизму та недовіри.

Останньою краплею, що переповнила чашу терпіння офіціозу, став допит Уільяма Банді, в результаті чого на поверхню вспливли абсолютно таємні контакти між ЦРУ та британськими спецслужбами. Сенатор Маккарті привідкрив секретну завісу…

У 1957 році серце Джозефа Маккарті, затероризованого пацифістами, лівими радикалами, космополітичною буржуазією та рештою ворогів традиційної Америки, не витримало шаленої нервової перенапруги та екстремального стилю життя, характерного для патріотів.

Згідно останніх соціологічних опитувань, 50% американців, не зважаючи на ліберально-комуністичну пропаганду, вважають сенатора Джозефа Маккарті справжнім принциповим захисником національних інтересів країни.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи