Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російський вчений упевнений, що одержав науковий доказ існування Бога

Світ:

Російський вчений, професор Башкирського держуніверситету Нажип Валітов, вважає, що науково довів існування всевидючого і всечуючого Бога.
Як повідомляє YTPO.Ru, суть його відкриття в наступному: строгою мовою формул професор Валітов довів, що будь-які об'єкти у Всесвіті взаємодіють один з одним миттєво, незалежно від відстані між ними.

Потім професор зненацька для себе одержав листа з Ватикану від самого Папи Римського, у якому говориться, що Його Святість присвячує Нажипу Валітову свої молитви і дуже цінує ті почуття, що спонукали вченого написати цю монографію. Причому "тільки після ретельного дослідження і солідної експертизи ми вирішили надіслати Вам нашу подяку" (кінець цитати). Професор-мусульманин відправився до Верховного муфтія Росії Талгата Таджутдина. Той відразу схопив головну думку книги: "У Корані сказано: "Аллах усякій речі свідок". Ви ж довели, що це так".

Валітов перечитав Коран, Біблію й Тору, і здивувався, наскільки точно в їхніх текстах позначена суть його наукового відкриття. Думка матеріальна, упевнений учений, і її можна миттєво засікти з будь-якої точки Всесвіту.

--------------------------------------

Від “Народного Оглядача”

Монографію Нажипа Валітова “Вакуумные колебания при химическом возбуждении атомов, молекул и хаотичность силовых линий электромагнитного и гравитационного поля” було надруковано в 1996 році накладом 300 примірників. У ній професор Валітов спростовує тезу, що швидкість розповсюдження інформації не може перевищувати швидкість світу (300 тис км за годину).

Інформація поширюється (силовими лініями електромагнитного та гравітаційного полів) практично миттево. І не випадково ця робота потрапила у поле зору Ватікану, адже вона підтверджує правоту основ християнського вчення, що Бог всевидючий і може карати за здіяне миттево.

“Дорогий професоре! Його Преосвященство Папа Іоанн Павло Другої запевняє вас, що він присвячує Вам свої молитви,- пише автору монографії Нажипу Хатмулловичу Валітову один з помічників і експертів Папи Римського монсиньор Педро Лопес Куінтана. – Він бажає також, щоб Ви знали, що Первосвященик цінує почуття, що спонукали вас написати цю монографію. Тільки після ретельного дослідження і солідної експертизи ми вирішили надіслати вам нашу подяку. З найкращими побажаннями, щиро Ваш монсиньор Педро Лопес Куінтана”.

Члени київського читацького клубу “Перехід-IV” мають можливість ознайомитись із цією неординарною роботою.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи