Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Музичні новини від Lavina Music

Легендарних ВВешників легше зустріти у Торонто, Будапешті чи Єгипті. Літний період для ВВ ознаменував себе по суті неофіційним світовим турне. Але головна подія, про яку Олег Скрипка ладен розповісти світу – це видання на CD його першого продюсерського проекту — етнічного хору “Божичі”. Альбом побачить світ у жовтні та буде позначений дуже нестандартною презентацією. Слідкуйте за нашими повідомленнями.
Скрябін
Післе серії літних концертів по всій Україні у підтримку альбому «Натура», Скрябін приготували справжній подарунок усім своїм шанувальникам та особисто тим, хто вже 14 років слідкує за творчістю групи. Кліп на пісню “Наш останній танець” з останнього альбому “Натура” є своєрідною документальною хронікою історії групи. Кліп змонтовано з унікальних кадрів, деякі з котрих датовані 1989 роком . А випуск журналу ELLE, який вийшов у вересні, відкриває своїм читачам екзістенційні роздуми Кузьми у супроводі унікальної фотосесії.

Пісня Скрябіна “Давай з тобою займатися Любов’ю”, що не була сприйнята українськими радіостанціями і не стала “гімном української молоді”, знайшла своїх прихильників в сусідній Росії. Після того, як на ялтинському фестивалі “Рупор” російські журналісти були підкорені й причаровані Кузьмою, “Давай з тобою... ” зайняла провідні позиції в хіт-парадах московських “Нашего радио” и “Радио Максимум”.

Росава
Отакая дівчина готує новий альбом «Дівчина така Я», реліз якого планується на 1 листопада 2003. В очікуванні нового альбому Росава презентує ремікс на свій славнозвісний кліп «Дівчина така Я», який виходить у телеефір у вересні, одночасно на радіо з’явиться і сам ремікс.

Диски ВВ, Скрябіна і Росави можна придбати в корпорації “Колос”

Друга Ріка
Свіжим вітром українського року називають гурт українські музичні критики після виходу альбому “Два”. Літо принесло музикантам всеукраїнське визнання. Їхні пісні є невід`ємною частиною хіт-парадів провідних радіостанцій країни, їх кліпи не сходять з блакитних екранів. Багаточислені виступи на літніх фестивалях, зокрема на фестивалі “Рупор” в Ялті, закріпили за групою високий статус.

Хіт «Вже не сам» подолав східний кордон та увійшов до хіт-параду російського “Радіо Максимум”, а “Наше радіо” організувало прем`єру пісні у Москві в супроводі радіоінтерв`ю з Валерієм Харчишиним.

Як кращу молоду українську групу “Другу Ріку” запросили одразу на два фестивалі у Польщі (Сопот та Молодіжний музичний ярмарок). Не примушують себе довго чекати і клуби з Петербургу. Група “Чичеріна” запрошує “Другу Ріку” виконати разом одну зі своїх пісень. Програма “Твій формат” запускає в ротацію кліп на вже досить популярну пісню «Алло». Тим часом група готується до зйомок чергового кліпу. На цей раз, враховуючи симпатії публіки під час концертів, було обрано пісню «Шансон».

Мандри
Випускаючи свій альбом «Легенда про Іванка та Одарку» восени минулого року, група зі спокійною душею відправлялася у творчі пошуки та численні мандрівки. У вересні цього року група презентує свій новий кліп на пісню «Вітре цигане» з вищеназваного альбому. До створення кліпів Фома завжди ставився як до створення короткометражних художніх фільмів, зі своїми історіями та головними героями. Тому так рідко з`являються мандрівські кліпи в українських ефірах. Отже, нове справжнє кіно Фоми має назву «Вітре цигане».

Гайтана
26 вересня Гайтана повернулася зі своїх музичних подорожей по Ірландії, Швеції та Югославії. З середини жовтня планується реліз першого повноцінного альбому «Не о тебе». Реліз альбому буде супроводжуватися серією відеокліпів. Імена відомих кліпмейкерів, художників та дизайнерів, що змогли допомогти Гайтані втілити свої мрії, ми повідомимо у пресс-релізі, який готується спеціально.

Новини іноземного каталогу
Одним з найкращих релізів минулого літа у Франції був другий альбом групи KOJAK під назвою «Every room on every floor». Українська публіка зможе ознайомитися з альбомом у перших числах жовтня. А у квітні 2004 вже відомі київським шанувальникам KOJAK поїдуть у тур по Україні. Музиканти запросили Гайтану до співпраці як в турі, так і в запису свого наступного альбому .






В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи