Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Політкоректна ідентифікація ворога

Категорія:

Заява блоку Віктора Ющенка «Наша Україна»
Шановні співвітчизники!

Мало хто з вас в Україні сьогодні здатен приховувати свою неповагу, а то й ненависть до існуючої влади. Хіба що самі носії цієї влади та їхня найближча челядь.

Сьогодні кожній мислячій людині в Україні вже зрозуміло — владу в українській державі захопив, викрав у народу фінансово-політичний синдикат на ім'я СДПУ(о). Спершу вони викрали у європейських політиків принадну назву, маючи при тому таке відношення до демократії, як віслюк до космосу. А тоді, ледве перетягнувши ноги через критичний виборчий поріг, після чого мусили б сидіти хіба що в сінях законодавчого органу або на політичній гальорці, та, маючи нахабство, неправедні мільярди та безпринципність гаранта Конституції, — приватизували і всі гілки влади в Україні, і самого Президента.

Українці з гіркотою можуть констатувати: після дванадцяти років нібито незалежності, нібито руху до нібито демократії — Україна знову повернулася до однопартійної системи. До того ж роль псевдопартії виконує антиукраїнський, антидемократичний клан скоробагатьків за рахунок озлиднілого українського народу. За все те, що відбувається нині в державі, несуть відповідальність саме вони.

Із приходом у президентську канцелярію головного писаря-канцеляриста, а за сумісництвом — вождя «есдеків» — українська політика набула зловісного, моторошного забарвлення. Уже не приховується її аморальність, адміністративне нахабство, корумпованість, герметичність та зневага до національних інтересів українського народу і кожного громадянина України. Вони запопадливо імітують відданість лише одній людині в Україні — Президентові, і, судячи з поведінки, — він вірить у цю гру.

Насправді ж вони виціджують з України рештки її колишньої економічної потуги. Лише за останні місяці саме цим фінансовим синдикатом захоплено кілька міністерств, весь західний митний кордон, більшість обласних та районних адміністрацій, вільні економічні зони, силові структури, банки, суди, засоби масової інформації. Такої безконтрольної, зухвалої монополії не має на планеті жодна партія. Тим більше — соціал-демократична.

Та всі власні рекорди цинічного нахабства «есдеки» перекрили на Львівщині, ніби зумисне знущаючись саме над цим краєм, який вручив їм гнилого гарбуза на виборах. Патріотична Галичина, з якої розпочався рух за українську незалежність, покутує сьогодні лише за те, що дала притулок молодшому братові вождя «есдеків». Львівська податкова адміністрація, яку очолює Сергій Медведчук, перетворилася і на верхівку обласної влади, і на репресивний орган, і на експропріанта грошей для «есдеків».

Усе це робилося так грубо, цинічно, з викликом, що навіть сумирна обласна рада Львівщини не витримала і, переборовши страх перед податковим монстром, — проголосувала за висловлення йому недовіри. А він терзає Львівщину ще дужче, ще з більшим розмахом і жорстокістю.

Минулого тижня відбулася сесія обласної ради. Абсолютна більшість депутатів знову підтвердила своє рішення і вимагала від Медведчука-молодшого подати у відставку, «визволити» Львівщину від «есдеків», припинити політичний терор і знущання над краєм, звинувативши «есдеків» у зраді національних інтересів. Дев'ять депутатів, котрі ще вчора покірно ходили під «есдеками» і Медведчуками, — переборюють страх і голосують, як велить совість. І лише за вияв власної позиції чотирьох голів райдержадміністрацій наступного ж дня звільняють із посад. П'ятьох лісничих також викликали до Києва і звільнили з роботи. Не шукали навіть формального приводу. Звільнили за наявність власної думки і власної позиції.

Ось на який рівень опускає Україну і кожного українця політсім'я, яка «есдепізує» Україну. Вони впевнені, що українців можна залякати, купити чи й просто «замочити», забравши у них честь і гідність. Львів довів, що зробити їм це не вдасться. Доведе це і вся наша Україна!

----------------------------------
В тему:

... Цілком вірогідно, що існувала внутрішньогрупова селекція за тими генами, які схиляють особу до колективізму; зрозуміло, що дібрані за такими спадковими якостями люди просто не можуть діяти егоїстично. Ця гіпотеза підтримується відкриттям, що євреї переважали в неєврейських релігійних сектах. За Галантером, 21% членів комуни “Духовне світло”, організованої Махараджі (США), були євреями, хоча євреї репрезентують лише 2% населення Сполучених Штатів. Цей факт підтверджує припущення, що євреї мають сильну генетичну тенденцію до колективізму. Крім того, великий відсоток євреїв залучено до специфічно єврейських груп, котрі характеризуються тими багатьма рисами (зчепленість, колективізм, тоталітаризм), що їх приписують релігійним культам. — Кевін Макдональд. Ідеологічна обробка і стратегії групової еволюції в юдаїзмі


Гадюче кодло
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи