Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Нова книга про Кам’яну Могилу — головне святилище Білої раси

Категорія:

Презентація книги Бориса Михайлова “Кам’яна Могила: світова пам’ятка древньої культури в Україні” відбудеться у п’ятницю 10 жовтня в київському Будинку письменників (вул. Банкова, 2), початок о 18-00.
Ця унікальна книга вийшла у світ завдяки самовідданій дворічній праці директора музею-заповідника Кам’яна Могила Бориса Михайлова і видавництва “Такі Справи” (генеральний директор Сергій Данилов), яке за власний кошт здійснило це видання.

Книга зроблена з чудовою поліграфічною якістю і авторськими кольоровими фото, українською і російською мовами. Вона надрукована накладом всього 1000 примірників, тому відразу ж потрапляє в розряд раритетів. Всі бажаючі зможуть її придбати в Будинку письменників під час презентації (довідки за тел. 456-10-31 — приймальна видавництва “Такі Справи”).

Як нам повідомив Борис Михайлов, на території музея-заповідника здійснюється будівництво нового корпусу, в якому будуть оприлюднені нові дані про феномен святилища Кам’яна Могила — доарійського планетарного духовного центру .


В тему:

Згадай себе!

Перші письменні люди жили на території України

Четверте пришестя Спасителя


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи