Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Алєксандр Волошин: «Якщо треба, ми скинемо туди бомбу!!!»

Категорія:

Ситуація навколо українського острова Тузла усе більше виходить з-під контролю, можливо навіть тих, хто був режисером цього скандалу. На закритому брифінгу для українських журналістів у Кремлі, де був присутній спеціальний кореспондент MIGnews.com.ua, глава адміністрації президента Росії Алєксандр Волошин роз'яснив позицію Російської Федерації стосовно Тузли.
З несподіваною твердістю, яку можна розцінити або як домашню заготовку, або як пристрасний експромт, російський глава президентської адміністрації заявив буквально наступне: "Ніколи Росія не залишить Україні Керченської протоки. Вистачить того, що Крим сьогодні український і ми ледве заспокоїли людей з цього приводу. Досить знущатися з нас. Якщо треба, ми зробимо все можливе і неможливе, щоб відстояти свою позицію. Якщо треба, ми скинемо туди бомбу!!!"

Треба сказати, що кілька днів тому MIGnews.com.ua вже писав про появу нової військової доктрини Росії, де сказано про можливість нанесення РФ превентивного удару по зонах нестабільності. Волошин, таким чином, підтвердив, що зоною нестабільності може бути визнаний і український острів Тузла.

У зв'язку з тим, що Волошин не належить до політиків, що під час емоційного зриву розкривають державні секрети, швидше за все, лютий порив глави кремлівської адміністрації є частиною ретельно розробленого сценарію, кінцевої мети якого ми собі ще навіть не уявляємо.

Проте, у будь-якому випадку, говорячи таке українським журналістам, Алєксандр Волошин не міг не розуміти, що навіть без бомби своїми словами підриває ситуацію.

---------------------------
В тему:

Гребля підійшла на відстань пострілу


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи