Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пластуни з"їжджаються до Києва

Категорія:

З 29 жовтня по 2 листопада в приміщенні Київського інституту післядипломної освіти при Національному університеті ім.Т.Шевченка відбудуться 15 Збори Конференції Українських Пластових Організацій (КУПО).
Участь у зборах візьмутьпонад 120 представників Пласту – національного скаутінгу України з понад 90-річною історією. У КУПО беруть участь делегати з України та восьми країн, де діють пластові організації української діаспори.

Сьогодні активно обговорюється питання про входження Пласту як організації-представника України до Світового скаутського руху і до складу молодіжної комісії при ООН. Останні 12 років Пласт як національний варіант Світового скаутського руху активно розвивається в Україні. Пласт – це понад 10 тисяч дітей і молоді в 21 області України і АР Крим, в 120-ти обласних і районних центрах. Цього року проведено 90 таборів за участю понад п”яти тисяч дітей і молоді, маса різноманітних виховних заходів. Пласт є яскравим прикладом євро- та світової інтеграції молоді. Він об”єднує українську молодь в дев”яти країнах світу і несе в собі водночас риси української культури і культур країн, в яких існує. Пласт виступає посередником між молоддю України і країнами Європи, Америки та Австралії.

Вперше КУПО відбулося 55 років тому Ніагара-Фолс (Канада). На КУПО обговорюють стан розвитку Пласту, визначають напрямні розвитку. проблеми. За словами Голови світового керівного органу Пласту Ярослави Рубель, Пласт, хоч діє у формі самостійних пластових організацій у дев”яти країнах на чотирьох континентах, творить ідейну єдність в службі допомоги Україні, виходячи з основного принципу міжконфесійності і непартійності.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи