Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Дезінфекція

Категорія:

Праві були ті тверезомислячі експерти, які ще на початку 90-х суворо попереджали: не хочете свого – отримаєте чуже. Так і сталося. Знищення сучасної української націоналістичної практичної думки призвело до розквіту огидної потвори антиукраїнського буржуазного націоналізму.
Праві були ті тверезомислячі експерти, які ще на початку 90-х суворо попереджали: не хочете свого – отримаєте чуже. Так і сталося. Знищення сучасної української націоналістичної практичної думки призвело до розквіту огидної потвори антиукраїнського буржуазного націоналізму. І хоча потвора полюбляє називати себе іншими назвами, ми то знаємо, що жоден маніяк маніяком себе не вважає.

Що перш за все зробили соціал-демократи та інші ліві інтернаціонал-екстремісти в часи Центральної Ради? Відмовилися від армії та переслідували українських націоналістів. В результаті перемогли антиукраїнські комуністичні націоналісти – автори і виконавці знищення у 1932-33 роках українців за расовою ознакою.

Буржуазний антиукраїнський націоналізм є очевидним, тому доказів свого існування не потребує. Не дарма все гучніше зі сторінок засобів масової інформації лунають тези про окупацію. Адже якщо Україна є незалежною, то як пояснити факт існування в її столиці вулиці Мойсея Урицького, пам’ятника Леніну та заводу “Більшовик”?

Ідентифікатором буржуазних антиукраїнських націоналістів є термінологія. А подекуди й антропологія. Давайте відкинемо в бік умовності і скажемо правду: вони не люблять нас за самим фактом нашого існування. Ми їх, натомість, полюбляємо. Але щоразу наштовхуємося на істеричний вереск і звинувачення. Навіть завжди обережного і ліберального Віктора Андрійовича Ющенка націонал-екстремісти Донецька звинуватили у фашизмі. Цікаво, що Князя Святослава Завойовника ніхто фашистом не називає. Авжеж, звинувачують переважно невинних.

Для очищення джерела етнічної ту культурної ідентичності достатньо ліквідувати фактор каламуті.

Треба менше розмовляти, - треба частіше перебувати в кришталевій тиші незайманої природи. Блукаючи лісовими осінніми хащами, спостерігаючи кубла вужиків та охайно зрізаючи перочинним ножем гнучкі ніжки груздів, наближаємося до розуміння першопричин. Та оперативної методики ефективної нейтралізації.




Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи