Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Презентація нового числа журналу нової еліти “Перехід-IV”

Категорія:

21 листопада 2003 року з 18-00 до 21-00 у конференц-залі Європейського університету (Київ, бульвар Вернадського, 16-в, ауд. 218) під час чергового зібрання Київського читацького клубу “Перехід-IV” відбудеться презентація 11-го числа журналу “Перехід-IV” — спецвипуску “Вишня Борія: Земля Вепра”. Запрошуємо всіх прихильників Великого Переходу!
Цей випуск журналу “Перехід-IV” є рішучим кроком до формування цілісної концепції української держави нового циклу з сакральною назвою Вишня Борія (англійською мовою — Hyper Borea). Про змістове наповнення цього випуску можна скласти уявлення на основі назв опублікованих у ньому статей:

Ігор Каганець. ЗГАДАЙ СЕБЕ!

Сутність буття лежить поза межами нашого фізичного і розумового осягнення. Але саме це невидиме штовхає нас назустріч новим пригодам, новим обріям і новим відкриттям. Що б ми робили без інтуїтивного пізнання в нашому тривимірному світі, будучи обмеженими звичайними п'ятьма почуттями? Як би ми змогли еволюціонувати, просуватися вперед? Ця істина була усвідомлена давніми аріями, інтуїтивно систематизована і віддзеркалена в рунах як архетипах реальності.

Кирило Стеценко. М-МІСІЯ
На жаль, вже не залишилося сумнівів, що рідна держава неспроможна виробити жодних стратегій ні щодо власної культури, ні щодо національного шоу-бізнесу. Стало очевидним, що безвідповідальність влади в епоху інформації, глобалізації та ринкової демократії прирікає українську духовність на цілковиту беззахисність і вимирання. Усе це примушує забути уявлення про неминучість прогресу і справедливості. Усе це спонукає до рішучих, тривалих і системних дій. "М-Місія" - це громадянська відповідь професіоналів від музики, арт-менеджменту і медіапростору. Це - ініціатива всіх, хто відчуває гостроту часу та власного морального обов'язку.

Ігор Каганець. ЗЕМЛЯ ВЕПРА

Вплив імені народу і назви його держави на народний характер подібний до того, як ім'я дитини впливає на формування її особистості. Сьогодні ще ніхто точно не знає, яким будуть нові імена українського народу і його держави - остаточну відповідь дасть саме життя. Проте вже зрозуміло, що вони не будуть штучними, а відбиватимуть природний розвиток українського геосоціального організму і особливості сучасного циклу етно- і расогенезу. Що стосується назви держави, то у продовження лінії Борія - УперБорія цілком природним виглядає ім'я Вишня Борія. Відповідно, громадяни держави можуть бути борійцями або вишньоборійцями з самоназвою арії-орії (дві модифікації того ж самого етноніму).

Олександр Босий. ГІПЕРБОРІЙСЬКІ ТРАДИЦІЇ УКРАЇНЦІВ

Академік Борис Рибаков детально простежив шлях дарів геродотових гіперборіїв на острів Делос і визначив імовірний ареал, звідки вони могли відправлятися. Гіперборіями виявилася значна група праслов'янських народів, на території яких зафіксовано архаїчний культ "матері всього сущого", "першобогині", покровительки родючості і землеробства, богині жіноцтва Лади, матері Сонця, і бога родючості Купала-Гопала-Аполлона. За древніми міфами, він мав сестру-близнючку Лелю. У такому разі стає очевидним, що на острові Делос первісно було святилище праслов'янських божеств Матері-Лади та її сина, сонячного бога Купала, які пізніше і трансформувалися у грецьких Лато та її сина Аполлона.

Ігор Каганець. ВІДЛУННЯ ТРЕТЬОГО ПРИШЕСТЯ

Делос і Київ - це "альфа і омега", початок і кінець земного життя втіленого Сина Божого під час Його третього пришестя в особі Рами-Гопала-Ноя-Їми-Ману. Для пам'яті про ті сакральні часи, "коли все почалося", гіперборійці прибули на Делос і заснували на ньому святилища Аполлона і Артеміди. Для оновлення свідомості (покаяння) періодично з Києва на Делос від села до села передавалися священні дари. Вірогідно, що цей обряд виконувався кожні 19 років, оскільки, згідно з повідомленням Діодора Сицілійського, саме з такою періодичністю Аполлон з'являється гіперборійцям - народу співучому і музично обдарованому.

Тарас Маркітан. СВІДОМІСНИЙ ПРОРИВ: ПРАКТИКА ВЕЛИКОГО ПОРОГУ

Навіщо релігійному містикові, мета якого - злитися з Божественним, створювати комплекси рухів, які мають за мету навчити інших релігійних містиків ефективно убивати собі подібних? Щось тут не так. Напевне, Бодхідхарма все-таки знав, що робить. Це як з молотком: ним можна забити цвях, а можна і по голові когось огріти. Усе залежить від наміру. І рух, найефективніший для зцілення, є водночас найефективнішим для знищення. Просто тіло є такою ж знаковою системою для вираження універсальних законів Всесвіту, як і мова. А може, для певних цілей і значно кращою. І точка, пряма та коло мають тут не менше значення, ніж у Евклідовій геометрії.

АРХЕТИП ВЕПРА У ПСИХОЛОГІЧНИХ ВІЙНАХ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО

Абсолютний самоконтроль і неймовірна мужність козаків-смертників була цілковитою несподіванкою для польської сторони, оскільки не мала прецедентів у військовому мистецтві Західної Європи. Сприймаючи за істину здобуту під тортурами дезінформацію, польське військове керівництво втрачало адекватні уявлення про реальність, а з ним і бойову ефективність. У ключових моментах війни один козак-смертник інколи міг зробити більше для перемоги, аніж кілька тисяч вояків у відкритому бою.

Тарас Чухліб. БАТЬКО ПСИХОЛОГІЧНИХ ВІЙН

За допомогою розвідувальної та контррозвідувальної служби Богдан Хмельницький шляхом поширення дезінформації прагнув посіяти у ворожому війську непевність у власних силах, панічний настрій. У своїх універсалах до населення та інструкціях до розвідників гетьман наполягав на необхідності створення у стані противника відчуття приреченості, напруги та непевності. Отже, вперше в практиці вітчизняного воєнного мистецтва застосовувалися принципи ведення так званої психологічної війни.

Ігор Каганець. ДЕРЖАВА ЗЕМЛІ БІЛОГО ВЕПРА

Головна мета нової держави: відродження, розвиток, заохочення і захист українського Способу життя і, відповідно, захист прав людини, яка живе цим Способом. Держава, не спрямована на досягнення цієї мети, не є українською державою, більше того - вона є явним чи прихованим ворогом кожного українця, оскільки активно чи пасивно підриває його індивідуальну і колективну життєспроможність. Поставлена мета досягається шляхом реалізації ВСІХ елементів Архетипу Білого Вепра.

Ернст ЗАГРАВА. СУЧАСНІСТЬ І СОЛІДАРИЗМ

Віддавши вільний ринок під регулювання держави, праві здали своє ліберальне вчення про вільного індивіда і "невидиму руку", а ліві, визнавши примат приватної власності, здали свою мету - комуністичне суспільство із загальносуспільним господарством. Тому усі вони хоч-не-хоч опинилися в тій зоні, яку солідаризм від самого початку окреслював як свою. А те, що мислителі солідаризму виводили з моральних та філософських засад, Кейнсі обґрунтував за допомогою математики…


Для участі в зібранні Київського читацького клубу потрібно сплатити вхідний внесок у розмірі 5 грн., для студентів - 2 грн. Для викладачів і студентів Європейського університету вхід безкоштовний.

Учасники клубного зібрання зможуть придбати журнал за собівартістю (12 грн.). З наступного тижня журнал можна буде придбати за роздрібними цінами (14—16 грн.) у київських книгарнях:

— “Наукова думка” на Європейській площі (вул. Грушевського, 4);

— “Сяйво” (вул. Велика Васильківська, 6);

— “Українська книга” в торговельному комплексі “Квадрат” (Площа Слави, поблизу метро “Арсенальна”);

— “Книгоноша” на книжковому ринку "Петрівка" (ряд 45, місце 7);

— Києво-Могилянської академії (у головному корпусі на Контрактовій площі).


З початку грудня журнал можна буде придбати в інших містах України .

Одеса: на книжковому ринку (Грецька площа, 5, місце 39).

Івано-Франківськ:
- у книгарні "Українська книга" (Вічевий майдан, 3);
- у книгарні "Букініст" (вул. Незалежності, 19);

Львів:
- у книгарні НТ ім. Т. Шевченка (пр. Т. Шевченка, 8);
- у книгарні "Рідкісна книга" (вул. І. Федорова, 21);
- у магазині "Українська книгарня" (пр. Т. Шевченка, 8);
- у книгарні "Центр української книги" (вул. Володимира Великого, 34);
- у магазині "Глобус" (пл. Галицька, 12);
- у книгарні "Каменяр" (вул. І. Франка, 21).

Рівне: у книгарнях "Рівнекниги" ("Слово", "Знання" та інші).

Тернопіль: у книгарні "Мандрівець" (вул. Миру, 2).

Чернігів: у книгарні "Добра книга" (вул. Шевченка, 9).

ЗА МЕЖАМИ УКРАЇНИ звертайтеся до Kolos Corporation (США), президент Микола Пономаренко:
Phone: 703-593-8522 www.kolos.com е-mail: [email protected]

Наш журнал ви можете передплатити через каталог “Самміт”, а також оперативно отримувати поштою безпосередньо через редакцію журналу.

Якщо ви хочете придбати будь-яке число журналу як приватна особа, то треба зробити поштовий переказ на адресу 04108, Київ-108, а/с 23, Каганцю Ігорю Володимировичу, після чого повідомити звичайним листом на адресу 04108, Київ-108, а/с 23 або електронною поштою editor1[at]perehid.org.ua, які номери та скільки примірників ви замовляєте, довідки за тел. (044) 460-30-21.

При безготівковому розрахунку потрібно зробити банківський переказ на р/р 26008400698101 Філія “Нивки” КФС “Експобанк” м. Києва МФО 322647 для ПП Каганець О. М., код 2478912482. Після чого повідомити звичайним листом на адресу 04108, Київ-108, а/с 23 або електронною поштою [email protected], які номери та скільки примірників ви замовляєте, а також точну поштову адресу замовника. Довідки за тел. (044) 460-30-21.

Вартість одного примірника — 14 гривень (враховуючи всі поштові витрати).

Вартість одного примірника з мультимедіа-енциклопедією “Перехід-IV” (комп’ютерні тексти і графіка всіх 11 випусків журналу) — 25 гривень.

Вартість одного примірника з аудіодиском “Музика для локомотива. Арійський стандарт” — 25 гривень.

За станом на листопад 2003 року наявними є випуски № 6, 7, 8, 9, 11.

-----------------------------------------
В тему:

Читацький клуб “Перехід-IV”: Біфуркація-2004

Жнива Господні починаються в 2004 році

Читацький клуб “Перехід-IV”: Брахманат Вишня Борія

Космічні цикли і практика Великого переходу



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи