Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Христос рождається!

Різдвяні привітання читачам “Народного оглядачу” від головного редактора україномовної програми SBS радіо.
ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ!


Шановні читачі “Народного оглядачу”!

У Різдво Христове ми оцінюємо все, що було зроблено на протязі минулого року, переглядаємо наші досягнення та надаємо їм відповідні відзнаки. Розглядаю 2002-ий рік із розумінням того на стільки я, як головний редактор україномовної програми SBS радіо, горджуся від тих досягнень цієї найбільшої багатокультурної компанії в Австралії, яка майже три десятиліття продовжує трансляції радіопрограм українською мовою. Про це я можу заявити із власною впевненністю, яка базується на десятилітньому досвіді керівництва Сіднейською редакцією, що є складовою частиною цієї великої організації.

Переглядаючи результати минулого року, я усвідомлюю деякі невдачі, а частково і кризові моменти - все що робить нас ще сильнішими та загартованнішими від того, чого ми навчилися від цього.

Різдво Христове є також прекрасним часом для того, щоб подивитися в майбутність Нового Року, на формування нових напрямків роботи та на передбачення нових успіхів. В майбутньому ми передбачаємо збільшувати кількість наших радіослухачів. Відповідно до опитувань, проведених минулого тижня , кількість прихильних радіослухачів нашої програми по всій Австралії перевищила 10 тис.осіб. В майбутньому кількість їх буде зростати за рахунок переходу SBS радіо до радіотехніки цифрового віку, розширення компютерної мережі, повної трансляції годинних радіопрограм по лініях аудіосистем компютерів, збільшення доходів від маркетингу, що надасть можливості поліпшення якості програм. Ми також дивимося в майбутність, щоб показати Австралії і всьому світу, що всі, хто долучається до участі у підготовці і проведенні україномовних програм є частиною однієї із найбільш ініціативної та толерантної медії в системі провідних засобів масової інформації цієї країни. На протязі минулого року різноманітні теми виносились україномовною програмою на розсуд наших радіослухачів. Проте найбільш зворушливі відгуки та подяки надходили на цикл передач, пов’язаний з відзначенням 70-ліття голодомору в Україні: спогади свідків голодомору 32-33 років, переклад світової прози та авторські вірші, присв’ячені цій даті, цікаві інтерв’ю про публікацію каталогу досліджень цієї проблематики та пряма трансляція Всеавстралійської соборної панехиди з Канберри викликали чисельні подяки радіослухачів. Для мене - це велика привілея відзначати закінчення 2002 року разом з Вами і я дивлюсь у майбутність з метою досягнення вагомих результатів у 2003 році.

На закінчення зазначу, що Різдво є часом, який проводиться спільно з родиною та друзями, і я хотів би використати цю можливість, щоб надіслати найтепліші побажання Вам і членам Ваших родини з радісним Різдвом Христовим та щасливим новим 2003 роком - роком родини.

Ваш Сергій Сербін

----------------------------------------------------------------------

З нами можна контактувати:

Head of Group: Mr Serhij Serbin,
Address: Locked Bag 028, Crows Nest, NSW 1585 Australia
Phones: (02) 94302812,
Fax: (02) 99061593,
E-mail [email protected]
Internet address: www.sbs.com.au/radio
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи