Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Увертюра-2004

Що таке добре, і що таке погано: інформаційні зведення.
Чорні хмари психогеноциду загрожують ізолювати маси українських трудящих, селян та військових від благодаті сонячного світла. Цикл фізичного знищення моделі 1932-33 трансформовано на знищення моральне. Зламаний хребет має увінчувати порожня голова.

Пацифізм – прихована форма терору. Терор завжди передбачає насильство. З екранів телебачення, з радіоефіру, з газетних шпальт відчуваємо цей смердючий подих антинаціонального космополітичного насильства, що консервує безвихідь безперервного кровопускання.

Ультрарадикальні екстремістські українофоби ненавидять лютою ненавистю нашу Європу, а тому прагнуть, щоб ми були беззбройними, беззахисними, безвільними. В обмін на ядерну зброю нам підсунули Сєрдючку. Відновлення статусу України як ядерної держави стане ознакою морального одужання нації.

Успіх пропаганди залежить від її лаконічності. Право українців на збереження національної, расової та культурної ідентичності доказів не потребує. Справжній господар уникає хамства, емоційно-пацифістського самозакоханого богемного безсилля та іншого непотрібного безкультур’я.

Справжній господар усміхнений, він любить природу та ненавидить моду. Справжній господар вбиває тарганів небагатослівно, ударом домашнього капця. Виховання індивідуально-колективістської самодостатності на засадах ідеологічної незворушності долає все.

Лаконічність, оперативність, пунктуальність – найкращі якості. Деякі несвідомі громадяни називають це консервативністю, реакційністю, мракобіссям. Не страшно: плекання лаконічності, оперативності, пунктуальності є справою мудрою і корисною.

Раціональною є відсутність розмірковувань на шкоду соціальній та національній активності мас. Збереження громадського порядку є запорукою впровадження національної і соціальної справедливості. Без національного немає соціального, без соціального немає національного.

Мерзота полюбляє прикриватися фіговим листям лібералізму. Мовляв, вона теж є живою, а тому є такою самою, як і ми. Аргументація не приймається: існування мерзоти – суцільне насильство над тілом та психікою, суцільне порушення законів природи та суспільної моралі, суцільний глум та знущання.

Історична пам’ять зберігає етнічну самототожність. ХХ століття довело ефективність волі як механізму досягнення грандіозної мети, - мети, яка ще за кілька років, місяців, днів до того вважалася нереальною. Інтуїція, рефлекси плюс усвідомлена дія в потрібний момент увімкнуть механізм історичної пам’яті.

Грунтом, корінням, серцевиною демократичної національної волі є командно-адміністративна система в межах чинного законодавства. Національна влада забов’язана захистити народ від агресії дегенеративних екстремістів. Демократичність влади вимірюється її фундаментальністю.

Ідентифікація негативних, деморалізуючих, шкідливих явищ має відбуватися швидко і публічно, бо народ відчуває різницю між добром і злом на генетичному рівні. Зло має бути заборонене, а в разі появи – рішуче і безжально викорінюватися. Це і є свобода.

Проведення широких масових компаній з метою оздоровлення загальної атмосфери в процесі функціонування державного механізму є об’єктивною необхідністю. Активність народу – показник молодості його духу. Кожен співвітчизник, незалежно від віку, повинен відчувати внутрішню силу.

Вулиці наших міст вкрай необхідно очистити від божевільних, наркоторгівців, хворих бомжів, нелегальних мігрантів, моральних покидьків, збоченців та сексуальних маніяків. Правоохоронні органи за сприяння народних мас мають позбутися вуличної зарази. Охайне подвір’я – бастіон генофонду.

Без термінологічної лаконічності не буде грандіозних тектонічних зрушень. Кожна фраза має нести в собі силу привабливого домінування та самодостатності, кожне слово має за конфігурацією нагадувати балістичну ракету в процесі польоту. Термінологічна дисципліна – ознака високої культури.

Не бійтеся звинувачень в тому, що є образливим з точки зору ліберальних ультраекстремістів. Називайте ліберальних ультраекстремістів тим, чим вони є: спокійно, твердо, без екзальтації. Тембр голосу має спричиняти у противника істеричні припадки безумного безсилля.

Тільки повага до закону, до Конституції, до міжнародних конвенцій. Підступна гідра анархії та корумпованого хаосу войовничо розмахує прапором антиукраїнського ультрарадикального тероризму, екстремізму, прагнучи крові немовлят. Вампіри – це силіконові клоуни.

Даріть людям радість: демонструйте противника тим, чим він є. Вдячні люди будуть сміятися. Пам’ятайте: українофобія, як невід’ємна складова ненависті до титульних європейських націй, є сукупною патологією внутрішнього та зовнішнього, що і робить українофобів смішними.

Дія в напрямі відновлення великої національної держави – конвейєр, що методично, крок за кроком, а коли випадає, то й миттєвими стрибками, наближає мету. Підставою дій опонентів є гроші, брудні й криваві. Підставою дій українського народу є усвідомлена інтуїція білої акули.

Ревізіоністи волатимуть про власний пацифізм. Опоненти істерично називатимуть психічно здорових і морально чистих українців фашистами. У відповідь - загадкове мовчання, зрідка доброзичливі посмішки, в процесі повномасштабної дезінфекції забруднених ублюдками теренів.

Доцільно плекати фольклор, народні промисли та стародавні традиційні культи. Необхідно оберігати рідну природу, ландшафти та краєвиди. Обов’язковим є виховання і популяризація національної гідності з паралельним законодавчим переслідуванням національного нігілізму та мазохізму.

В сильній і здоровій країні житиме сильна здорова нація, що сповідує сильні, а тому здорові цінності. Дегенерація і хвороби не мають права на популяризацію і рекламування. Ті, кому сильна і здорова країна не до вподоби, матимуть пріоритетне право позбавити народ своєї присутності.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи