Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У англійців і шотландців на 30% зменшилася кількість сперматозоїдів

Світ:

Широкомасштабне дослідження, проведене в Англії і Шотландії, показало, що за 14 років кількість сперматозоїдів у чоловічій сім’яній рідині знизилося з 87 мільйонів на один мілілітр до 62 мільйонів.
Небезпечна межа, після якого чоловік уже не може зачати дитини, настає при кількості менше 20 мільйонів на мілілітр, так що бити на сполох ще начебто рано. Проте тенденція вчених лякає.

У шотландському університеті Aberdeen поки називають дві причини такому зменшенню сперматозоїдів: негативний вплив навколишнього середовища і генетичні фактори. Інші дослідники відзначають також використання жінками сильних протизаплідних засобів і гормональну терапію.

Крім того, фахівці не рекомендують використовувати для дітей-хлопчиків синтетичні пелюшки і підгузники, що підвищують температуру тіла в деяких важливих місцях — повідомляє www.membrana.ru.

-----------------------------------
В тему:

Нова раса

Стратегія України
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи