Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Знущання

Все, що наведено нижче, є суцільною алегорією, вигадкою та неправдою, а тому дійсності не відповідає. Решта є ненавмисними випадковостями суб’єктивного гатунку.

Народ живе чутками. Штампи, шаблони та забобони є рушійною силою виверження електорального лібідо. Тому результати майбутніх виборів можна спрогнозувати без усіляких американських грантів та блудливих московських політтехнологів.

Розглянемо Нашу Україну, Партію Регіонів та СДПУ(о), найвдячніших об’єктів розтину.

Наша Україна. Поширені назви в засобах масової інформації: нашисти (тонкий натяк на фашистів), нудисти.

Партія Регіонів. Поширена назва в ЗМІ - дони (натяк на сицілійську мафію, по-нашому – бандитів).

СДПУ(о). В масах політизованого народу - обрізані (чому – досі невідомо).

Підбиваємо підсумки.

Звичайно, кількість фашистів в Україні з огляду на методичну трансляцію телеканалами всіх форм власності серіалу “17 миттєвостей весни”, навалу нелегальних мігрантів та демонстративне національне приниження українців невпинно зростає. Проте голосувати за Нашу України вони навряд-чи будуть, адже в оточенні Віктора Андрійовича вистачає неарійців, та й заперечення лідера блоку щодо текстуального наповнення донецьких плакатів про чистоту нації не можуть не викликати серед фашистів невдоволення. Кожен фашист, як відомо, шанує постулати расової виключності, плекає чистоту крові і цим пишається, а не обурюється. Лишаються нудисти. Ну таких небагато. Обмаль. Поїхали далі.

Сицілійські мафіозі з українським громадянством можливо і є, однак їх має бути ще менше, аніж нудистів. Інша справа бандити. Судячи з вечірніх телесеріалів, нема зараз професії більш популярної. Логіка підказує, що якщо дони згідно з загальновизнаною у цивілізованому літературному та кримінальному світі термінологією (подяка Маріо П’юзо) - це поважні репрезентанти верхівки злочинного світу, то наш начитаний народ це вже знає, адже дивиться телевізор і книжки також читає періодично. Доказом є вже згадуваний гучний інцидент у Донецьку: з такою ненавистю до лідера нашистів (фашистів) могли ставитися лише духовні нащадки жертв тотального, а тому успішного, викорінення мафіозних кланів, здійсненого дуче Беніто Муссоліні. До речі, саме обурені такими нечуваними фашистським звірствами дони сприяли висадці на півдні фашистської Італії американського десанту. Які шикарні аналогії!!! Ціла змова вимальовується. Одним словом, донів є кому підтримати.

Найлегше з обрізаними. Тут явно замішаний крутий клерикалізм, якщо не брати до уваги нечисленні випадки вимушеного хірургічного втручання задля виправлення вроджених дефектів. Бо таїнство обрізання притаманне далеко не всім релігійним культам. Сміливо посуваємо обабіч необрізаних православних, католиків та інших протестантів. Атеїстам, рідновірам та РУНВіристам також місця не має. Лишається що? Сплюсовуємо мусульман з іудеями, та й ще адептів тваринних культів Африки і Океанії додаємо. Готово. Небагато, проте з кожним роком все більше.

Треба бути тим, з чим асоціюєшся. В іншому разі не відповідатимеш критеріям жодної із сторін. Це як багатовекторність – намагання догодити всім призводить до незадоволення з боку цих всіх. Щастя СДПУ(о), що їх в народі не називають так, як вони того хочуть, - есдеками. Ніхто ж не повірить. Лише тверезий погляд на речі міг породити стратегію активного застосування механізму “народної творчості”. Це робить честь.

І звідки, скажіть, беруться прайси на “Бригади”, “Бандитські Петербурги”, “Антикіллєри”? Звідти. Все чесно. Жодної двозначності. Чесних завжди поважають.

На всі розкручені в масовій свідомості торгівельні марки при холоднокровній подачі знайдеться мінімум 4% фанатів. Мистецтво - у проходженні контролюючого бар’єру. Ті, які відхрещуються, будуть відхрещуватися і від народу.

-----------------------------------

В тему:

Арійська метацивілізація

Фашизм чи солідаризм?

Сучасність і солідаризм

Солідаризм

Інтелектуальні корені українського солідаризму

Німецький експеримент

Тотальна війна

Надцивілізація волі
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи