Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українська конференція в Австралії

Асоціація україністів Австралії у співпраці з Науковим Товариством ім. Шевченка в Австралії готують проведення четвертої міжнародної конференції “Україна в контексті Іншого” (Мельбурн, 7-8 лютого 2003)
До категорій, які допомагають структурувати наші спостереження та думки в гуманітарих науках, належать тотожність та відмінність. Конференція “Україна в контексті Іншого” повинна послужити форумом для розгляду, стосовно України та української тематики, визначень, меж та різниць, а також зустрічей, впливів та протистоянь. Організатори запрошують пропонувати доповіді як концептуального, так і емпіричного характеру, які розглядають тему конференції з куту зору культурології, літературознавства, мовознавства, історії, політології, економіки, соціології, антропології, науки про діаспору й міграцію, релігієзнавства, багатокультурних та міжкультурних студій, гендерних студій та інших наукових дисциплін. Можна буде пропонувати також доповіді, що стосуються інших тем з українознавства.

Конференція відбудеться в Мельбурні. Сесії проходитимуть в одному з коледжів Мельбурнського університету, International House, 241 Royal Parade, Parkville, Victoria 3052, Australia, де учасники коференції матимуть можливість за доступну ціну замовити житло. Від International House легко дійти пішки до Мельбурнського університету і до Lygon Street, відомої вулиці з ресторанами й крамницями. До центру Мельбурну їхати десять хвилин трамваєм.

Реєстрація коштує 150 австралійських доларів. Один австралійський долар дорівнює приблізно 0.55 дол. США.

Учасники конференції, що бажають прочитати доповідь, повинні подати назву доповіді разом з анкетою реєстрації. Оргкомітет може попросити учасника надіслати конспект пропонованої доповіді. Термін для зголошення доповідей - 6 грудня 2002 р.

Доповіді можуть бути англійською або українською мовою і триватимуть 30 або 20 хвилин.

Реєстраційна анкета разом з чеком (в австралійських доларах) мусить бути отримана в бюро конференції не пізніше 6 грудня 2002 р.

Оргкомітет
Джонатан Кларк, [email protected]
Марко Павлишин, [email protected]
Ірина Романовська, [email protected]

Поштова адреса
Ukrainian Conference
Slavic Studies
School of Languages, Cultures and Linguistics
PO Box 11A
Monash University, Victoria 3800
Australia

телефони: +(61) (3) 9905 2259, 9905 2253
факс: +(61) (3) 9905 5251

Більш докладно див. сайт:
Українською мовою
in English
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи