Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Різдвяні утиски помітні неозброєному оку

Світ:

На різдвяні свята на шпальтах друкованих кіровоградських ЗМІ видруковано багато поздоровлень керівників області, районів, міст та церковних ієрархів. Та серед останніх дивним чином було виділено лише одну конфесію УПЦ Московського Патріархату.
Це, як виявилося, зовсім не од лінощів інших конфесій. Управляючий УПЦ Київського Патріархату протоієрей Роман старанно направив різдвяне звернення архієпіскопа Кіровоградського і Голованівського УПЦ Києвського Патріархату Серафима майже всім обласним ЗМІ, не проминувши навіть представництво інтернет-видання "Політична Україна", але воно так і не потрапило на очі читачів. І цей незаперечний факт помітний навіть неозброєному оку.

Дивна тяга ЗМІ до УПЦ МП була б нормальною коли б на сторінках газет мирно співіснували звернення ієрархів різних конфесій. В центрі України на початку ХХІ століття правослані українські конфесії прирівняли до католиків, слово яких теж ніхто не побачив і не почув. А українці все ж складають по статистиці більшість.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи