Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За гігієну!

Питання треба ставити наступним чином: не “чому” зменшується кількість населення України, а “для чого”. Для чого?
Зменшення кількості населення України має на меті звільнити життєвий простір для мігрантів з країн третього світу. З кожним місяцем на вулицях наших міст усе більше й більше стає представників Азії та Африки. Кінця цьому процесу не видно: жодних програм на державному рівні, покликаних припинити міграцію, немає. Таким чином вже незабаром українці в Україні становитимуть меншість населення. А мігрантська більшість, користуючись набутим статусом, вимагатиме пропорційного представництва в органах державної виконавчої влади, службах правопорядку, у виховних установах, в закладах громадського харчування.

Підводкою до фіксації насильницької зміни етнічно-расового співвідношення в Україні стала заборона на графу “національність” в паспорті. Відтоді корінна нація позбавлена права на пріоритетність власного самоствердження на землях предків. Коли вашу квартиру проголошують спільним домом для всіх мешканців мікрорайону, вважайте себе бомжем.

Відсутність відстеження міграційних процесів за національною ознакою покликана забезпечити зміну національно-расового складу населення України на користь представників Азії та Африки. Адже не секрет, що зменшення кількості населення України з 52 000 000 до 48 000 000 (мінус 4 000 000) відбулося за рахунок відмирання та витиснення за межі країни переважно українців. Нове переселення народів забезпечується фактичною відсутністю державного кордону України на північно-східному напрямі. Прозорість кордону України з РФ та Білоруссю манить нескінченні натовпи мігрантів з Азії та Африки своєю рекламною безпорадністю.

Відсутність державного кордону України з РФ та Білоруссю засвідчує наявність таємного плану по витисненню білого населення на користь азіатів та негрів. Правильність цієї тези підтверджується відсутністю облаштованого державного кордону України з РФ та Білоруссю. Кавказько-китайська РФ та її білоруський сателіт впираються в небажання утворення логічного кодону з Україною з причини тактичного союзу неохазарів та азіатів: перші працюють в режимі “помста-бізнес” (увібрані з молоком матері генетичні спогади про остаточне вирішення Києвом хазарського питання пропорційно підживлюють рівень гешефтярського шалу), другі потребують життєвого простору. Запланована смута покликана принести надприбутки одним та опановану територію іншим.

В результаті насильницької зміни національно-расового складу України білим доведеться посунутися. Тобто поділитися своїм життєвим простором з азіатами та неграми. Пріоритетність в справі отримання робочих місць матимуть також азіати і негри як більш дешева робоча сила. Про культуру не йдеться – українську культуру в переддень перетворення України на гігантське азійсько-негритянське гетто знищено заздалегідь. З новою силою постане питання багатомовності: окрім російської, право на домінування отримають китайська, хінді та урду.

Кожен рух українців в справі збереження власної національної, расової, культурної ідентичності кваліфікуватиметься як фашизм, екстремізм, ксенофобія. Кожна дія мігрантів в напрямі перетворення України на власну колонію буде зватися боротьбою за права людини, міжкультурним збагаченням, толерантністю. Матимемо тисячократне повторення ситуації із вбивством Білозора: як і у Львові, в усьому буде звинувачено українських праворадикалів. Українці автоматично стають націоналістами, правими радикалами, фашистами, шовіністами, расистами. Сподівання опонентів на чергові сльозливі виправдовування лишаються наразі марними – громадська думка значною мірою атрофована до нескінченних принижень української нації. Опанувавши респектабельну нішу правого радикалізму, українство наражається на черговий геноцид. Проте іншого виходу немає. Краще перемогти, аніж програти.

Для того, щоб протистояти моральному та фізичному знищенню, українці повинні робити прості і зрозумілі речі. Критерій – ефективність.

Відомо, що альтернативою заразі є гігієна. Кожен має визначитися: або прохідний двір для заразних бактерій, або чистота і порядок. Санепідемстанція – це добре!


----------------------------------------------------

В тему:

Казка про ворогів народу

Увертюра-2004

Обмірювання черепів
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи