Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Перемога татарських ультра

Категорія:

У понеділок увечері, 2 лютого, з ізолятора тимчасового утримання в Судаку був випущений кримський татарин, житель села Сонячна Долина, якого в неділю, 1 лютого, штурмом намагалися звільнити співвітчизники, передає Інтерфакс-Україна.
1 лютого близько 150 кримських татар розпочали спробу штурму відділу міліції в Судаку, щоб звільнити свого співвітчизника. Міліція відкрила попереджувальний вогонь у повітря, щоб розігнати юрбу.

У понеділок увечері, 2 лютого, начальник судакської міліції Микола Федорян повідомив, що "після виконання всіх необхідних слідчих дій за участю захисника сьогодні до кінця дня Ісмет Салієв був звільнений". Запобіжний захід у Салієва залишається колишнім - підписка про невиїзд.

Кримський татарин, підозрюваний у побитті місцевого жителя-слов"янина, був затриманий 31 січня через неявку до слідчого, повідомили в правоохоронних органах. Сама бійка між кримським татарином 1953 року народження і слов"янином 1972 року народження сталася 16 жовтня минулого року в селі Сонячна Долина біля Судака.

Зараз обстановка в Судаку спокійна, стверджує начальник судакської міліції. У той же час, він відзначив, що представники місцевого меджлісу готуються 4 лютого провести в місті масову акцію. Однак, сказав Федорян, ніякого письмового звернення до виконкому Судака про мітинг чи якісь інші масові заходи не подавалося.

Начальник міської міліції відзначив, що судакська міліція готова забезпечити громадський порядок під час проведення акції. (Кореспондент)





В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи