Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

Повернення до євгеніки

Данський вчений пропонує заборонити людям з низьким IQ мати дітей. Його пропозиція викликала справжню бурю, адже він закликав уряд стимулювати народжуваність серед людей з високим рівнем інтелекту з метою створення у Данії “кращого суспільства”.

Вчений пропонує “відмовляти” людей з низьким IQ від наміру завести дітей, пише інформаційний портал News.com.au.

Гельмут Ніборг – відомий вчений і професор психології в Університеті Aarhus, він спеціалізується на вивченні людського інтелекту. Ніборг заявив, що “в ім’я майбутніх поколінь прийшов час відмовитися від політично-коректного підходу” до проблем селекції. На переконання професора Ніборга, розтиражованого данськими ЗМІ, “це вкрай необхідно для того, щоб понизити чисельність дегенератів серед населення Данії”. “Я розумію, що мої пропозиції порушують заборону на будь-які згадування подібних програм. На обговорення цієї теми табу накладене ще півстоліття тому з причини експериментів по виведенню арійської раси, що проводилися у нацистській Німеччині”, - каже Ніборг.

Пропозиції Ніборга викликали у данському суспільстві справжню бурю. Міністрі інтеграції Бертель Хаардер заявив, що “заклики професора Ніборга протирічать усім моральним принципам”. За словами Ніборга статистика свідчить, що освічені жінки мають менше дітей, аніж жінки з низькою освітою. Ніборг пропонує уряду платити жінкам з низьким рівнем IQ за те, що вони не будуть народжувати дітей. В той же час він пропонує на рівні законодавства понизити рівень зайнятості жінок з вищою освітою, і тим самим простимулювати серед них народжуваність.

“Мене легко звинуватити в тому, що я продовжую справу Гітлера і нацистів, проте мої пропозиції не мають нічого спільного з нацизмом. Гітлер не займався євгенікою Він був ідеологом, котрий дискредитував цю науку. Він не хотів поліпшити людську расу. Він прагнув генетично винищити певні групи – євреїв, циган, гомосексуалістів. Тому він і знищував найкращих і найрозумніших представників цих груп”, - каже Нібург.

Нібург стверджує, що високий рівень інтелекту передається спадково. “Вельми турбує той факт, що люди з низьким рівнем інтелекту народжують більше дітей, аніж розумні даньці”, - стверджує Ніборг. “Від 10 до 20% населення Данії належать до нижчого прошарку нашого суспільства. Вони не в стані працювати та заробляти. Вони не в стані піклуватися про власних дітей, тому вони не повинні мати дітей. Ми усі знаємо про цю проблему, але ніхто не може про неї говорити. Ми повинні зайнятися розв’язанням цієї проблеми, поки вона не сягнула розміру повномасштабної кризи. В майбутньому нам потрібна спільнота дієздатних людей, а не людей, які потребують допомоги”, - каже професор Ніборг. (www.ahnenerbe.org)


----------------------------------------------------

В тему:

Інтелект, раси, спадковість

Стерилізація - це добре

Небезпека змішаних шлюбів

Концепція подолання демографічної кризи в Росії

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи