Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Ернст Заграва: Глобалізація і нації

Світ:

Книжка про Третій Шлях, про Солідаризм вже продається у книгарнях України.
Багатьом українським користувачам Інтернету добре відоме ім’я Ернста Заграви – тонкого аналітика, дослідника явища глобалізації та пов’язаних з нею макроекономічних і макросоціальних процесів. Роботи пана Заграви можна зустріти на сайтах Політологічна секція ІІІ Всесвітнього форуму українців , Українська спілка, Майдан та інших. На форумах цих сайтів пан Заграва постійно бере участь у наукових диспутах.

Багато хто вже мав можливість ознайомитись із електронним, скороченним варіантом роботи “Глобалізація і нації”. І ось нарешті вона з’явилась повністю на папері.

Автор робить аналіз новітних процесів всесвітньої економіки і шукає шляхи виживання української нації в сучасних умовах, показує згубність двох крайнощів – всесилля держави та радикального неоліберализму. Автор пропонує Третій Шлях – шлях до перемоги над грабіжницьким українським олігархізмом та врятування української нації. На думку автора, українська держава має відстоювати інтереси всієї нації, опиратись на потужний державний сектор. Так розвинеться справжня ринкова економіка, матеріальну підтримку одержить українська нація та культура., Україна стане конкурентноздатною у світі глобалізації і ТНК.

Приємно відзначити, що пан Заграва добрим словом згадує журнал Перехід-IV та сайт Політологічна секція ІІІ Всесвітнього форуму українців, де вперше побачила світ його праця і де відбулося її перше наукове обговорення.

Особливу подяку автор висловлює Тоні Білоус – організатору бельгійського читацького клубу “Перехід-IV” – “за надзвичайно теплі слова заохочення до подальшого дослідження проблеми українського вибору у добу глобалізації. ЇЇ допомога у “перекладі” праці з “моєї” української на нашу, достеменно українську літературну мову внесла у неї струмінь українськості, який годі передати словами”.

В Києві книга Ернста Заграви “Глобалізація і нації” продається в книгарні “Сяйво” (вул. Велика Васильківська, 6, неподалік станції метро “Л. Толстого”).
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи