Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Українцям - українську пресу!

Категорія:

Фракція СПУ просить парламент завтра заслухати інформацію Комітету ВР з питань свободи слова та інформації про ситуацію, що склалася навколо редакції газети “Сільські вісті”.
Як передає кореспондент УНІАН, член фракції соціалістів Станіслав НІКОЛАЄНКО на початку ранкового засідання Верховної Ради попросив поставити сьогодні на голосування проект постанови, внесений ним і народними депутатами Борисом ОЛІЙНИКОМ та Костянтином СИТНИКОМ „Про інформацію Комітету з питань свободи слова та інформації про ситуацію, яка склалася навколо редакції газети “Сільські вісті”.

За словами С.НІКОЛАЄНКА, ухвалення постанови сьогодні дасть можливість уже завтра заслухати цю інформацію.

У проекті постанови зазначається, що зважаючи на великий суспільний резонанс, напруженість, яка виникла в країні у зв'язку із рішенням Шевченківського райсуду м.Києва про закриття газети “Сільські вісті”, необхідно заслухати інформацію Комітету ВР з питань свободи слова та інформації з даного питання.

Пропонується запросити на дане засідання керівників Держкомінформації, Держкомнацміграції, Національної академії наук України.

Проектом планується доручити головам парламентських комітетів з питань свободи слова та інформації та з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин (Миколі ТОМЕНКУ і Геннадію УДОВЕНКУ) підготувати необхідні матеріали та інформацію.

Як відомо, сьогодні СПУ планує провести у Києві акцію протесту проти утисків свободи слова. UNIAN






В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи