Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Секретні висновки Пентагону були опубліковані в українському журналі “Перехід-IV”

Світ:

У призначеній для президента США секретній доповіді, якій адміністрація Пентагона протягом чотирьох місяців не давала ходу, говориться про те, що кліматичні процеси, що розвиваються, протягом найближчих 20 років призведуть до великих повеней, серйозних військових конфліктів і гуманітарних катастроф світового масштабу. Футурологічний журнал “Перехід-IV” про це писав 5 років тому.
Текст секретної доповіді аналітиків оборонного відомства США потрапив у розпорядження британської газети The Observer — повідомляє Кореспондент.net. Автори доповіді, консультант ЦРУ, що раніше працював у нафтовій компанії Royal Dutch/Shell Group Пітер Шварц і каліфорнійський фахівець з бізнес-стратегій Даг Рендалл попереджають про величезну небезпеку екологічних катастроф.

Так, відповідно до тексту доповіді, у результаті екологічних катастроф, що відбудуться в найближчому майбутньому, запаси енергоносіїв, продовольства і прісної води скоротяться настільки, що уряди багатьох країн можуть звернутися до зброї масового знищення для їх захисту.

Автори доповіді стверджують, що глобальне потепління не є чисто науковою проблемою і насправді несе серйозну загрозу національній безпеці США. В інтерв'ю The Observer Даг Рендалл відзначив, що ситуація ускладнюється тим, що розвиток процесу практично неможливо контролювати.

У звіті також підкреслюється, що ускладнюючим фактором є перенаселення. Нестача ресурсів, що до 2020 року тільки посилиться, призведе до того, що по усьому світі почнуться війни, метою яких буде контроль над природними ресурсами. Наявну ситуацію автори доповіді порівняли з тим, що відбувалося на Землі близько 8200 років тому, коли на планеті панували неврожаї, голод, епідемії та масові міграції населення.

Дослідники особливо підкреслюють той факт, що процес, можливо, вже необоротний. "Ми не знаємо, наскільки далеко зайшов розвиток глобального потепління. Можливо, незборотні процеси почнуться вже завтра, а ми не знатимемо про це ще протягом п’яти років", — додав Рендалл.

Автори звіту згадали події 8200-річної давності, тобто приблизно 6200 р. до н. е. Нагадаємо, що це був період після літосферного зміщення, яке, вірогідно, відбулося в районі 7500 р. до н. е. і призвело до розбалансування глобального клімату. Стабілізація відбулася лише у кінці 6 тис. до н. е. (за Чмиховим — у районі 5966 року до н. е) — див. Арійський стандарт.

Найцікавіше, що ці ж самі прогнози щодо майбутнього планети були опубліковані в 1999 році в статті Стратегія України у першому випуску журналу «Перехід-IV». Сама ж стаття була скороченим викладом аналітичної доповіді Ігоря Каганця “Україна: Золота стежка. Стратегія виживання в умовах планетарної кризи” (Київ, січень—лютий, 1996). Деякі висновки цієї доповіді були опубліковані у статті “Чи накриє нас «третя хвиля»” в українській газеті “Фінансова Україна” у серпні 1996 р., а також у наступних публікаціях (див. Жнива Господні починаються в 2004 році) .

Таким чином, не пройшло і 8 років, як американські аналітики дійшли фактично тих самих висновків, що й український дослідник. Не зрозуміло лише, чому все це було засекречено Пентагоном.

-------------------------------
В тему:

Стратегія України

Арійська метацивілізація

Згадай себе!

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи