Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українському порталу в Польщі виповнилося 2 роки!

Давні друзі “Народного Оглядача” – український портал harazd.net – святкують другу річницю від дня свого з’явлення у всесвітній павутині.
Нагадаємо, що з’явився портал завдяки натхненій праці двох молодих ентузіастів: Богдана з Перемишля та Мирослава зі Вроцлава. Одного дня вони вирішили, що окремі українські сторінки у польському Інтернеті – це замало. Треба їх об’єднати. Так у всесвітній павутині з’явився новий портал www.harazd.net.

До другої річниці зі дня народження хлопці підготували приємний дарунок для відвідувачів. Портал отримав новий дизайн. Новий вигляд отримали сервіси “Новини” та “Статті”. З’явилась можливість висловлювати свою думку не лише на форумі, але й у коментарях до статей. Поступово покращуються й інші сервіси порталу.

Але найважливіша зміна то те, що відтепер можна закладати собі поштові скриньки в домені @harazd.net.

“Народний Оглядач” щиро вітає друзів із черговою річницею! Бажаємо й далі бути об’єднувачем української громади у Польщі, розвиватись лише у напрямку покращення. І, само собою, отримувати моральне задоволення від усвідомлення гарно виконаної великої місії!

Хай Буде!


----------------------------------------------------

В тему:

Український веб-портал у польському інтернеті

Українська церква у польському інтернеті
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи