Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Міжнародні експерти: ситуація в Косово вийшла з-під контролю

Категорія:

Місія ООН у Косово (МООНК) і Міжнародні сили для Косово (КФОР) втратили контроль над ситуацією в цьому сербському краї. Такий висновок зробили експерти Міжнародного інституту з вивчення проблем війни і миру.
"Все повернулося у 1999 рік", - заявила в інтерв'ю державному сербському телебаченню РТС глава групи експертів цього інституту в Косово Дзета Ксара. За її словами, "за один день ми повернулися на чотири роки назад. Якесь очікування безпеки, що з'явилося за цей час, минуло".
Співробітники інституту, що зараз перебувають у Приштині, підтверджують, що "ситуація знаходиться поза контролем". "Щогодини до нас надходить інформація з різних куточків Косово від сербів, які розповідають про те, що на них нападають. МООНК втратила контроль над Косово, а разом з ним і довіру до себе, ще вчора глава місії Харі Холькері говорив, що албанці і серби хочуть жити у мирі, зараз це звучить неймовірно", - відзначають співробітники інституту.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи