Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Україна-Бразилія

Світ:

18-19 березня у м.Бразиліа відбулося друге засідання міжурядової українсько-бразильської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва, в якому взяла участь представницька делегація України на чолі з Міністром промислової політики Олександром Нєустроєвим.
В ході засідання відбувся обмін думками щодо нинішнього стану двостороннього співробітництва, характерними рисами якого сьогодні є динамічний розвиток взаємної торгівлі, перехід д практичної реалізації реалізації спільних проектів у галузі мирного дослідження космічного простору та енергетичного машинобудування. Сторони підтвердили обопільну зацікавленість в подальшому поглибленні партнерства, домовились активізувати науково-технічне співробітництво, співпрацю в галузях транспортного машинобудування та агропромислового сектору.

О.Нєустроєв також провів робочі зустрічі з виконавчим секретарем міністерства розвитку, промисловості та зовнішньої торгівлі Бразилії Марсіо Фортесом, виконавчим секретарем міністерства гірничої промисловості та енергетики Маурісіо Толмаскімом, Сенатором Національного конгресу Серіс Слісаренко та Головою парламентської Групи 'Бразилія - Україна', федеральним депутатом Андре Захаровим. Офіційну делегацію супроводжувала група представників кількох підприємств України, які мали можливість обмінятися думками і провести переговори з своїми бразильськими колегами.

В засіданні МК, зустрічах та переговорах взяв участь Посол України в Бразилії Юрій Богаєвський.

За підсумками засідання Комісії був підписаний Заключний протокол, яким визначені наступні кроки сторін, спрямовані на реалізацію існуючих реальних перспектив для розвитку взаємовигідної співпраці.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи