Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Татари влаштували погром у Сімферополі

Категорія:

Генеральний прокурор України Геннадій ВАСИЛЬЄВ терміново вилетів до АР Крим, щоб особисто взяти участь у розслідуванні інциденту, який стався вчора увечері в центрі Сімферополя.
Про це УНІАН повідомила прес-секретар Генерального прокурора України Оксана СОКОЛОВА.

Як повідомляв УНІАН, 23 березня близько 22.00 у центрі Сімферополя, на вул. Пушкіна, стався напад на молодого хлопця – кримського татарина. Він отримав непроникне ножове поранення. Хлопця було доставлено в лікарню, де згодом зібрався натовп кримськотатарської молоді – приблизно, 50 чоловік. За інформацією начальника ЦГЗ Головного управління МВС у Криму Олександра ДОМБРОВСЬКОГО, серед хлопців був і дорослий чоловік, який нібито їх організовував.

Невдовзі хлопці направилися до місця події, взявши з собою свідка нападу - теж кримського татарина. Зайшовши в бар “Коттон” на вул. Пушкіна, 2, вони влаштували там погром. Свідок нібито упізнав того, хто напав на хлопця. Як сказав О.ДОМБРОВСЬКИЙ, у барі хлопці били всіх підряд. В результаті, постраждало 9 відвідувачів бару, двох із них з важкими ножовими пораненнями госпіталізовано.

Президент України Леонід КУЧМА доручив генеральному прокуророві України Геннадію ВАСИЛЬЄВУ, міністру внутрішніх справ України Миколі БІЛОКОНЮ, голові Служби безпеки України Ігорю СМЕШКУ терміново виїхати на місце події та особисто розслідувати цей інцидент. UNIAN





В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи