Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Новий єврейський проект: профспілка працівників профспілкових організацій «Братство» перетворилася на партію

Категорія:

28 квітня в Києві відбувся установчий з'їзд Всеукраїнської політичної партії "Братство", у якому взяли участь 26 представників всіх областей України, а також Києва і Севастополя. Як повідомили в департаменті пропаганди "Братства", на з'їзді були прийняті програма і статут Усеукраїнської політичної партії "Братство", обрані керівні органи партії.
Головою партії обраний Дмитро Корчинський, керівником виконавчого комітету — Олесь Янчук. З'їзд також обрав виконком «Братства» з 6 чоловік.

У поздоровленні учасникам з'їзду партії "Братство" від Секретаріату ізраїльського руху "Беад арцейну" ("За вітчизну!") відзначено, що "тільки на шляху революційного оновлення можна вийти з глухого кута сучасної цивілізації". "Ми віримо, що люди, що зібралися сьогодні на з'їзді в Києві, візьмуть у найближчі роки важелі політичної влади в Україні і будуть відігравати важливу роль у процесах, що відбуваються у світі. Ми щиро бажаємо вам всім і особисто нашому давньому другу Дмитрові Корчинському успіхів, здоров'я, сили і перемоги. Так нехай перебуває з вами благословення Бога Авраама, Іцхака і Якова на благо вашого народу і всього людства", — відзначено в поздоровленні.

«Братство» було створено в 2004 році і нараховує 300 чоловік.

----------------------------------------
В тему:

Спецоперація “Книга Якова”

"Братство" завітало до столичної мерії
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи