Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські шанувальники стилю рокабілі отримали власний сайт

У вітчизняному Інтернеті з’явився сайт, який невдовзі може стати справжньою прикрасою нашого віртуального простору: www.ukrabilly.com.
Із самого імені сторінки ясно, що присвячена вона білі-сцені в Україні і буде проливати вогонь на музику, яка знаходиться в нас ще в досить глупій тьмі: рокабілі, сайкобілі та їхніх стильових відгалужень. Однак далеко не це є родзинкою новопосталого сайту. Насамперед тішить його чемне бешкетництво та весела вдача, які починаються відразу в привітальному гаслі: “Цей сайт не призначенно для сімейного перегляду. Сайт для справжніх УКРАБІЛІВ включає в себе ненормативну лексику, повну відсутність комерційної реклами та низькопробної порнографії. Ніякої політики і ніяких добрих справ!”.

Розробниками сторінки є столичні шанувальники білі-підмостків взагалі і рівненського гурту Ot Vinta! Зокрема, і на цю мить на ній викладена тільки дещиця загаданого, але в скорому часі заповняться розділи-заковики, яких годі шукати на інших музичних веб-потугах. Наприклад, в “Іноземному” можна буде дізнатися про закордонні фестивалі за участі вітчизняних гуртів. Ланка “Елвіс” міститиме нісенітниці зрозуміло про кого. Клацнувши на “Словник”, можна буде з’ясувати тлумачення незнайомих слів, а можна й самому долучитися до його укладання. Кумедні перли охопить відділок “Ідіотизми”, а “Клозет” буде радий кожному відвідувачеві. І наостанку “Татусь” ознайомить з роботами тату-ремісників в стилі білі. Створювачі www.ukrabilly.com відверто попереджають, що розділів штибу "Він шукає його" не існуватиме взагалі: з цих питань прохання пошукати собі інші закапелки.

* * *

Жваві хлопці з Ot Vinta збираються 7-9 травня розважити пластунів на їхньому фестивалі “Зоряний Вітер”. Річ у тім, що рівненські украбіли кілька років тому з нагоди 90-річчя скаутської організації ПЛАСТ склали пісню “Гей, СКОБи!”, яка є своєрідним гімном для юні, і відтоді співпраця між музúками та пластунами не припиняється. В цьому ключі дуже в нагоді стає здатність Ot Vinta дати спеки повністю на акустичних знарядді, оскільки хлопакам прийдеться виступати у пластовому таборі просто неба під Рівне. А з 1-го червня “от-вінтисти” збираються показати своє вміння заводити люд зі звукопідсилювальним обладнанням, але вже в поїздці Польщею, розмови про яку точаться від початку року.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи