Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Олег Скрипка на трапеціях цирку

Ті, хто любить “ВВ”, мали можливість покайфувати від їхнього драйву у Львівському цирку.
Правда, музиканти запізнилися з виходом на арену на сорок хвилин, тож глядачі навіть почали скандувати: “Скрипка!”, але настрою це нікому не зіпсувало. Тільки-но пролунали перші акорди пісень, найзапекліші меломани позривалися зі своїх місць і почали шалено танцювати. І якщо під час сексуально-романтичної “Або, або” ще хтось і сидів у кріслі, то уже під “Якщо є в кишені пачка цигарок” усі крутилися на стільцях. “ВВ” викладалися на всі сто, попри далеко не повний зал.

Буду відвертою: коли спочатку угледіла вічні спортивні чорні штани Олега Скрипки з жовтими смужками – була роздратована. Хіба ж це сценічний одяг? Та, побачивши співака в дії, - він то збігав, то піднімався сходами до своїх фанів, залазив на карнизи виходів до арени і стрибав на трапеціях, - зрозуміла, що жоден інший костюм такого випробування не витримав би. Коли фронтмен витанцьовував на карнизі, аж серце завмирало, тільки б ніхто випадково не зіштовхнув його з чотириметрової висоти.

Пісню “Everybody” Скрипка вчив підспівувати увесь зал. І за його командою слухачі для однієї з композицій навіть імітували шелест трави, що гнеться від вітру. Пролунало цього вечора і кілька народних пісень, які львів’яни підспівували гуртом: “Підманули Галю, забрали з собою”, “Підманула-підвела”. Завершився концерт енергетичними “бомбами”: “Весна” та “У клубі будуть танці”.

- Олегу, цього місяця англійський журнал “Songlines” визнав вашу пісню “Або, або” одним з двадцяти найсексуальніших world music треків. Чи вважаєте ви себе сексуальними? – запитала кореспондент “ВЗ” після шоу за лаштунками у лідера “ВВ”.

- Браво англійцям! Вони прослуховують усю музику, яку випускають у світі. Це означає, що вони професіонали. Пісня “Або, або” - остання в нашому альбомі “Хвилі Амура”, отож вони прослухали його до кінця, хоча наші диски не випускали у Великій Британії. (Про власну сексуальність Олег Скрипка скромно промовчав. - С.Р.).
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи