Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

“Сороміцькі Вечорниці”

Олег Скрипка узявся за відродження народних звичаїв.
Разом з діяльністю у ВВ нині Олег Скрипка продовжує підкріплювати свій образ поширника рідного звичаю серед широких верств і на 5-6 травня мітить провести Сороміцькі Вечорниці, щоб розкрити освіченість і вишуканість наших пращурів навіть в найделікатніших питаннях. Дійство загадується просто неба, на Замковій Горі у Києві. На відміну від останніх Вечорниць 31 березня, цього разу наголос робитиметься не на виступи гуртів, а на танцях, ігрищах та народній гульбі. Наснаги забаві мають піддати життєдайні перебори троїстих музúк.

Водночас доробок Воплів Відоплясова знайшов оцінку у світових музичних колах. Річ “Або Або” з платівки ВВ 2000-го року “Хвилі Амура”, потрапила до двадцятки найбільш сексуальних награнь у світі в стилі World Music. Таку думку оприлюднено в останньому числі за березень/квітень провідного в цьому жанрі лондонського часопису “Songlines”. Наші співвітчизники знаходяться в надзвичайно шляхетному товаристві, серед якого загалові відомі Manu Chao з композицією “Desaparecido” – вона посіла третє місце; Nusrat Fateh Ali Khan і Michael Brook з річчю "Crest" – їй дістався 14 щабель, а також Cheb Khaled з піснею “Hada Raykoum” і Rachid Taha з “Bent Sahra”.

“Коли вам потрібно отримати тестостеронову підтримку від музики”, – пише весняний випуск “Songlines”, – “випробуйте цю стежину найвідомішого рок-гурту України. Головне, звичайно ж, музика, але також і голос Олега Скрипки – глибокий, що поєднує горловий спів із величезною силою бажання”.


----------------------------------------------------

В тему:

Олег Скрипка на трапеціях цирку

Олег Скрипка: Вигравши суд у “Гала Рекордз”, ми створили прецедент

Вечорниці у фольк-стилі

Музичні новини від Lavina Music

Олег Скрипка: «Іти на барикади - не є нашою метою. Хочеться співати про любов»

Патріоти із “ВВ”

Олег Скрипка: «Галицьке слово “файно” розуміють тепер не тільки в Україні»
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи