Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Татари хочуть української землі

Категорія:

На думку першого заступника голови Ради міністрів АРК Анатолія Корнійчука, Меджліс кримськотатарського народу висуває явно нездійсненні вимоги по виділенню земельних ділянок кримським татарам, щоб створити напруженість у регіоні.
Про це він заявив в інтерв’ю агентству «Контекст-медіа».

За інформацією Корнійчука, глава Меджлісу кримськотатарського народу — народний депутат України Мустафа Джемільов просив Раду міністрів Криму виділити під будівництво житла для депортованих понад 1000 га, причому практично всі ці землі зайняті виноградниками.

«Це зайвий раз підтверджує, що їх завдання (лідерів Меджлісу) — створити напругу, — підкреслив Корнійчук. — Вони висувають такі вимоги, які неприйнятні і неможливі для здійснення, щоб на цьому спекулювати і створювати напругу».

За словами першого віце-прем’єра, до минулого року у Криму не було проблем з виділенням земельних ділянок. «Але раптом деяким активним представникам кримськотатарського народу захотілося мати землю на Південному березі, і відразу почали масово подати заяви», — відзначив Корнійчук. Він також повідомив, що кримським татарам їх лідери обіцяють землю на Південному березі Криму за активну участь у пікетах. (ForUm)
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи