Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Новини українського музичного Між-Мережжя

В Інтернеті з’являються нові укаїнські сайти.
Умільці з молодіжної запорізької сторінки "Шкіра Невбитих" http://uamusic.org.ua продовжують не словом, а власними руками розвивати українську музичну присутність у Світовому Павутинні. Цього разу вони створили сторінку для гурту Bambula-Bee з прикордонно-вузлового Чопа – містечка, де раптово обривається московський інформаційний простір і починається світовий. Наспіви трійці Bambula-Bee інакше, як вар’ятськими не назвеш: хлопаки змішують до купи панк, нео-панк, поп-панк і зав’язують то все на закарпатському фольку, переважно на сороміцькому. Та вирізняє хлопаків не так музика, як мова виконання: більшість пісень складено т.зв. русинською мовою, або точніше суржиком української, мадярської, циганської і московської мов, молодіжної говірки та закарпатського наріччя української на додачу. Ця ж особливість перекочувала й на сторінку http://online.com.ua/~bambula-bee: її повністю набрано згаданою мовною сумішшю, що приємно вирізняє сайт на тлі інших, однак може викликати в непідготовленого відвідувача певні труднощі в розумінні. Втім, як на сторінку музичного гурту, не смертельні труднощі.

* * *

Київський рок-гурт “Абздольц” засвітився у Всесвітній Мережі за адресою http://abzdolc.kiev.ua. Щоправда, на широкому загалові ватага ще не надто засвічена, а більше відома в клубних колах, проте ті, кому випадало виступ хлопців бодай раз побачити, мабуть, назавжди запам’ятають панк-відчайдушність та дотепну-істеричну поведінку музикантів. Абздольц-сторінка зроблена на засадах мінімальної необхідності – нічого зайвого: “Музон”, “Фото”, “Лінки”, “Гостьова” та “Контакти”. Власне, як і сама музика гурту.

* * *

Незабаром має стати до дії новий офіційний сайт Фактично Самих. Щоправда, він призначатиметься насамперед “на вивіз”, тому його ім’я співпадатиме з торговою маркою, під якою гурт розкручуватиметься за кордоном: www.karpa.name – за прізвищем співачки гурту Ірени Карпи. Сторінка матиме дві версії: flash і html. Перша розпочинатиметься злісним мультиком, в головній героїні якого вгадуватиметься власне Ірена. З відмінностей майбутнього сайту можна назвати наступні: розміщення на сторінці писань Карпи, а також різноманітні конкурси, винагородою яких слугуватиме поїздка в якийсь забутий цивілізацією закуток світу. Втім, наразі це лише задумки, але без них не обходиться жодне починання. Зараз Фактично Самі мають сторінку за адресою http://actuallyalone.iuma.com, одначе він не зовсім досконалий з точку зору комерційної подачі гурту.

* * *

Фестиваль Перлини сезону на своїй сторінці www.pearl.com.ua виклав повний перелік учасників, що дійства 16-18 липня в Запоріжжі. Загальна їхня кількість становить 18 виконавських одиниць, щоправда до цієї кількості не занесено ще запасної шістки учасників. Географія учасників простяглася від Луцька та Івано-Франківська до Краматорська та Нікополя. Достеменно відомо, що гостями забави будуть Друга Ріка та Тартака, але ще вирішується питання, хто буде третім і хто завершатиме перший день фесту. За однією з версій, третім чільником Перлин Сезону-2004 може стати Сірик B.A.N.D. – ватага вже кілька літ поспіль ведучого цієї забави Сергія “Сірика” Хариновича.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи