Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Цікаве життя волиняк із “ФЛАЙzzzИ”

Луцька ФЛАЙzzzА, яка минулого літа потужно вибухнула піснею “Джамайка”, заспівану разом з Тартаком, цього літа знову опинилася на гребні хвилі.
24 липня в луцькій пивниці “Оболонь” гурт вже вдруге зустріне ямайський новий рік. А наступного дня, 25 липня ФЛАЙzzzА разом із земляками-Тартаками завершуватиме файну забаву “Володимир 2004” в місті Володимир-Волинський. Останній раз хлопаки були на ній ще в 1997 році, правда, під іменами МС Фіра та Мухи В Чаї. Саме з останнього свого часу розпочинали сходження і Сашко Положинський, і Андрій "Муха" Самойло. Окрім того ватага готується запустити свою сторінку в МіжМережжі, тож нині підшукує для неї варті матеріали та не менш гідного видавця.

ТімАндрій “Тім” Тимчук, ватажок ФЛАЙzzzИ, тривалий час крім пісенної творчості займається ще, так би мовити, громадсько-просвітницькою діяльністю на місцевій радіостанції “Сім’я і Дім”, де веде програму “Молоді, але вже не зелені”. В ній в кумедній манері Тім розповідає про українських виконавців, які на загал вітчизняний радіопростір вперто не бажає помічати. Втім, це далеко не значить, що учасники програми вперше взялися за музичне знаряддя: дехто з них вже встиг вистоятися на підмостках по 5 і більше років. Для прикладу можна назвати ватаги Монте Крісто з Червонограду Львівської обл., тернопільських Ті, Що Падають Вгору, Джек о’Лентерн (Львів), Крихітка Цахес (Київ) тощо. Позатим творець “Молодих, але вже не зелених” не бажає зупинятися на досягнутому і закликає українські рої слати про себе вісточку на скриньку: [email protected], Андрієві Тимчуку, ачи простіше Тімові. Звісно, що злету популярності радіоведучий дати не обіцяє, але принаймні Луцькові про Вас заявить два рази на тиждень по 15 хвилин. А в якості додаткової винагороди може ще й посприяє у виступі в місцевих пивницях “Оболонь” або “Майдан”.


--------------------------------------------------

“ФДР-вісті з Краю”
(українські музичні новини)
Юрко ЗЕЛЕНИЙ, упорядник ФДР-вістей з Краю
вул. Оболонська, 21
4-й поверх, Праве крило
Київ 04071
Україна
+38 (067) 94-658-34
+38 (044) 417-56-14
+38 (044) 233-36-34
E-mail: [email protected]
Web: www.fdr.com.ua

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи