Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українська музична експансія в Європу

Чернівецька електронна трійка СТЕЛСІ не є такою широковідомою в Західній Європі, як Руслана, однак до європейських гіт парадів теж умудрилася потрапити, принаймні до одного з них.
В Інтернеті можна надибати нідерландську сторінку присвячену Німецьким Шляґерам та Фольк-Музиці в країнах Бенілюксу. В одному з розділів і знаходиться пісня Крафтверка “Das Modell” в обробці гурту СТЕЛСІ. Чернівецький переспів на щаблях посідає на цю мить 5 сходинку і тримається в перегонах вже п’ятий тиждень поспіль. Досить не зле, як на ватагу, яку й на рідних теренах не надто знають.

Сьогодні СТЕЛСІ завершують працю над своїм черговим, вже четвертим пісенником. Альбом буде повністю німецькомовним і видаватиметься насамперед в Німеччині та країнах Євросоюзу. Назва видавництва наразі хлопаками не розголошується, оскільки це обумовлено угодою. Зараз тривають переговори щодо виняткового розповсюдника платівки в Україні. Головних пошукачів на сьогодні є двоє: рідний чернівецький видавець “Піраміда” та одеське товариство “Одіссей”. Слід гадати, що в Краю також побачить світ україномовне кружельце, оскільки саме над ним в ці дні працюють СТЕЛСІ.

* * *

Наш гурт з De Shifer згадали в липневому числі угорської редакції часопису “Metal Hammer” – “найважчому” виданні Угорщини. За повідомленням речництва Мун Рекордз, нині De Shifer працює над своєю другою після “Терорист” платівкою, видати яку мітиться десь взимку 2005-го. Ось які відгуки дає угорський оглядач на награння нашого гурту: “... київська група фахова у всіх розуміннях. Вони грають сучасний рок-метал і “ставлять на місце” подібні гурти Мадярщини. Якість запису дуже добра, а пісні досить продумані... Пісні “Не чіпай” та “Error в Системі” становлять собою гаркітливу, нападницьку лінію, а англомовна, зміцнена жіночим співом та симфо-складовими “Hit The Road” просувається в напрямку Evanescence…". Не дивно, що після такої оцінки угорських “металістів” De Shifer має намір видати пісенник спочатку в Європі, підкріпивши її вихід рядом виступів зимою 2005 року.


--------------------------------------------------

“ФДР-вісті з Краю”
(українські музичні новини)
Юрко ЗЕЛЕНИЙ, упорядник ФДР-вістей з Краю
вул. Оболонська, 21
4-й поверх, Праве крило
Київ 04071
Україна
+38 (067) 94-658-34
+38 (044) 417-56-14
+38 (044) 233-36-34
E-mail: [email protected]
Web: www.fdr.com.ua
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи