Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Посткапіталізм: незабаром американці працюватимуть як невтомні мавпи - без жодної винагороди

Світ:

Вчені у Сполучених Штатах знайшли спосіб генної терапії для перетворення лінивих мавп на взірцевих працьовитих робітників - повідомляє Бі-бі-сі.
Дослідники з національного інституту психічного здоров"я встановили, що блокування важливої речовини у мозку - допаміна, що пов"язаний із отриманням винагород, змушує мавп старанніше і якісніше виконувати завдання.

Зазвичай, мавпи, які живуть у лабораторіях, важко працюють над завданням лише у випадку, коли знають, що за це їм належить винагорода.

Однак, тварини з вилученим геном працюють старанно за будь-яких умов.

Учені кажуть, що це дослідження може в майбутньому стати в нагоді людям, які страждають від депресії і часто не бачать сенсу в роботі.

Беррі Річмонд очолює команду американських дослідників:

"Звичайні мавпи і люди зволікають і гають час, вони, як правило, не працюють наполегливо і сумлінно, коли мають багато часу для виконання завдання. Вони краще працюють, коли наближається час винагороди. Мавпи, які перебувають під впливом нашого лікування, не баряться і не відкладають роботу на потім."

------------------------
В тему:

Увага: біороботи!

Надцивілізація волі

Німецький експеримент


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи