Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

“Kyiv fashion 2004”

Світ:

У виставковому центрі “КиївЕкспоПлаза” з 1 по 4 вересня проходить VII міжнародний фестиваль моди “Kyiv fashion 2004”.
Як й можна було очікувати, переважну більшість учасників виставки складають звичайні торговці, що везуть в Україну вироби з-за кордону для продажу. Але були й дуже цікаві вітчизняні виробники, про двох з яких варто сказати окремо.


1. Фабрика штучного хутра ВАТ “ФІМ” (м. Жовті Води)
На виставці представлено лише малу частину продукції фабрики – біля трьох сотень зразків. Загалом же фабрика щорічно пропонує понад 400 нових зразків штучного хутра. Серед продукції фабрики імітації природного хутра – від кози, барана, кроля до рисі, норки та екзотичного леопарда. Є багато зразків штучного хутра з дивовижними узорами – від арктичних пейзажів і до африканських орнаментів. Цілий набір хутра для дитячих виробів: яскраві, з гарними малюнками. Сучасна технологія дозволяє отримати настільки яскраві та насичені кольори, які неможливі при фарбуванні природного хутра.

Відчуваючи сучасні модні тенденції, представники фабрики привезли цілу серію штучного хутра з розцвіткою, що імітує українську народну вишивку. Модельєри “Переходу-IV”, що зараз працюють над колекціями сучасної української молодіжної моди, були приємно здивовані таким відкриттям, адже це дає широкий простір для створення цікавих зимових моделей.

ВАТ “ФІМ”
Україна, м. Жовті Води, Дніпропетровської області,
+38-(05652)-3-36-40, +38-(05652)-5-62-94
[email protected]

Представництва ВАТ “ФІМ”:
м.Київ: т/ф +38-(044)-468-85-06 [email protected]
м.Москва (Росія) т/ф +7-(095)-913-22-92 [email protected]


2. Житомирський льонокомбінат
На виставці представлений широкий набір чудових, екологічних, приємних на вигляд та дотик лляних тканин. Схоже, що на комбінаті також відчувають модну тенденцію, адже серед представлених зразків тканин є такі, що заздалегідь покрити машинною вишивкою, що повторює українські народні узори.

Торговий дім “Житомирський льонокомбінат”
Україна, м. Київ, вул. Ярославів Вал, 21-Е, офіс 56
тел. +38-(044)-246-97-92
факс. +38-(044)-246-97-94
E-mail: [email protected]
www.ukrlinen.com

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи