Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Російські телеканали дуже налякані

Категорія:

У той час, коли CNN та BBC упродовж години транслювали перші кадри окривавлених дітей, що біжуть зі школи, з місця подій у Беслані, російські канали залізно мовчали. “Я уявляю, як редактори громадських телеканалів істерично набирали номери телефонів у Кремлі, щоби спитати, що можна транслювати, що - ні”, - коментує події Ірина Петровська “Известия”.
Проте, народ відчув, що ЗМІ довіряти не можна. Більшість росіян не мали довіри новинам про теракт у Беслані, які надавали громадські та національні ЗМІ. Про це свідчать дані соціологічного опитування, яке проводив по усій території країни Центр незалежного аналізу в Санкт-Петербурзі, повідомляє Рейтер. Лише 13% громадян вважають правдивими відомості про захоплення заручників у Беслані, які видавали російські ЗМІ. 87% відповідно не вірили ані російському телебаченню, ані газетам. Усі схильні вважати, що інформація надавалася згідно з вказівками з Кремля.

Два роки тому Путін вже дорікав ЗМІ в зловживанні свободою слова в дні, коли терористи тримали заручниками глядачів “Норд-Осту” в театрі на Дубровці. Цього разу громадське телебачення в Москві добре засвоїло урок. “Мій Боже, схоже, що вони і справді налякалися, оті мужні громадські телеканали!” – написав часопис “Известия» відносно позиції ОРТ.

---------------------------------
В тему

Російський терористичний простір

Трагічна розв’язка. Кількість жертв теракту в Беслані може становити понад 600 осіб

Росіяни про Москву: «Найкращий вид на це місто – якщо сісти в бомбардувальник»

Русскiє i москалi

Спокійно, ви у руках Матриці!

Новий народ Ру

Всезагальна дезінтеграція

Імперський архетип: Московія і Юдея

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи