Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трупи терористів підкинули в школу у Беслані

Категорія:

Деякі терористи, трупи яких нібито були виявлені в школі в Беслані, раніше були затримані і поміщені під варту. Але якимсь чином їхні тіла виявилися в іншому місці.
Багато російських ЗМІ, у тому числі газета "Газета" і газета "Час новин", раніше вже повідомляли імена деяких з 32 терористів, що захопили 1 вересня школу в Беслані.

З посиланням на спецслужби повідомлялося, що серед бойовиків - осетин Володимир Ходов на прізвисько Абдулла, Ізнаур Кодзоєв, уродженець Інгушетії, Арсен Мержоєв, Майрбек Шайбекханов, Хан-Паша Кулаєв і захоплений живим 24-літній Нур-Паша Кулаєв, що входив в особисту охорону Шаміля Басаєва, так само як і його старший брат - 31-літній Хан-Паша, убитий у школі 3 вересня.

Обидва Кулаєва брали участь у боях з федеральними силами в Чечні. Терористи знищені, а єдиний затриманий - Нур-Паша Кулаєв - дає свідчення як по написаному: захопили школу, щоб дестабілізувати ситуацію, викликати масштабну війну у всьому регіоні.

Дані спецслужб не сходяться

Нібито убитий у школі Хан-Паша Кулаєв був затриманий співробітниками ФСБ у Чечні ще три роки тому - у серпні 2001 року. Виходить, що знищений цього разу в Беслані Хан-Паша Кулаєв знаходився в руках ФСБ ще 3 роки тому. Як відзначає "Час новин", у чеченському ОМОНі навіть заявили, що до останніх днів були абсолютно впевнені, що Хан-Паша Кулаєв усе ще знаходиться у в'язниці.

Або повідомлення ФСБ трирічної давнини було помилкою, або Хан-Паша був відпущений слідчими ФСБ за недоведеністю, або Хан-Паша (живий чи мертвий) потрапив у школу вже після штурму.

Майрбек Шайбекханов, чий труп також нібито знайдений у школі, був арештований восени 2003 року спецслужбами Інгушетії разом з іншим бойовиком, Рустамом Ганієвим. Ганієва зараз судять за організацію серії терактів за участю шахідок, а Шайбекханов з якихось причин виявився на волі.

Путин заборонив публічне розслідування подій у Беслані

--------------------------------------
В тему

Російський терористичний простір

Трагічна розв'язка. Кількість жертв теракту в Беслані може становити понад 600 осіб

Росіяни про Москву: «Найкращий вид на це місто – якщо сісти в бомбардувальник»

Російські телеканали дуже налякані

Сергій Іванов зізнався, що чеченців у Беслані не було

Путіну є що ховати в Беслані?

Правда ценой 500 жизней (Рос. мовою)
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи