Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Повернення Братів Гадюкіних

Незабутній Кузя (Сергій Кузьминський) таки співатиме на першому за останні 9 років концерті славетних Братів Гадюкіних.
Як виявилося, крутячи в Москві транс, він ще не забув рідної мови, а головне слів забійних “гадівських” пісень. Концерт загадується провести 31 жовтня в столичному Палаці Спорту, однак дата може посунутися. Музиканти навмисно зупинилися на цьому залі, оскільки Палац КПІ є замалим, а НП “Україна” занадто помпезний. Тим паче, що рокери бажають, щоб на їхній виступ зміг потрапити і старий, і малий, а тому квитки мають бути доступними. Втім, то не буде суто самостійний виступ Братів: в рок-толоці візьмуть участь не менш знані ВВ та Океан Ельзи, побратими по ремеслу і давні приятелі Гадюкіних. Охопити всіх бажаючих взяти участь у цьому дійстві “велетнів” не можливо природно, тож гурт віддав підбір виконавців на відкуп видавництву Лавіна М’юзік, яка є співзатійником концерту і свого часу випустила три платівки БГ.

Сьогодні йдеться тільки про один концерт Братів Гадюкіних, але музúки не виключають можливості зібратися своїм складом, яким записувалась остання платівка гурту “Щасливої Дороги” ще. “Та мови про якесь турне перестарілих і запліснявілих рок-старичків навіть не може бути!” – каже клавiшник i басист зоряного складу гурту Ігор Мельничук. – “Нам цього зовсім не потрібно, адже шоу-бізнес зі своїми примітивними постулатами нас просто не цікавить”.

Нині “Гади” ще не визначилися з піснями, які вони заспівають, але очікувати якоїсь новоскладеної дотепщини від метрів годі. “Я взагалі підозрюю, що 20-річні нас мало знають, і вони більше прийдуть на ВВ та Океанів, ніж на нас,” – міркує пан Мельничук. – “Це й не дивно: кліпів наших немає, по радіо теж мало що крутять”. Однак після концерту становище обіцяє виправитися на користь Гадюкіних, позаяк дійство записуватиметься на відео, яке згодом можна буде крутити по телебаченню, а Лавіна М’юзік зі свого боку зможе випустити як DVD.


--------------------------------------------------

“ФДР-вісті з Краю”
(українські музичні новини)
Юрко ЗЕЛЕНИЙ, упорядник ФДР-вістей з Краю
вул. Оболонська, 21
4-й поверх, Праве крило
Київ 04071
Україна
+38 (067) 94-658-34
+38 (044) 417-56-14
+38 (044) 233-36-34
E-mail: [email protected]
Web: www.fdr.com.ua


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи