Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Держкомнацміграції воліє приймати біженців незалежно від раси, національності та віросповідання

Категорія:

Уряд України не отримував офіційних пропозицій щодо створення єдиного центру для біженців з Чечні. Про це «proUA» повідомили в прес-службі Державного комітету України у справах національностей та міграції.
Прес-служба наголосила, що створення пунктів для розміщення біженців і осіб, які незаконно перебувають в Україні, покладено Кабінетом Міністрів на Держкомнацміграції.

“Законодавство України не передбачає надання статусу біженця за національною ознакою, і національність особи в даному випадку взагалі не вказується. Головна умова надання статусу біженця – небезпека життю особи в тій країні, звідки вона походить, через расу, віросповідання, національність, громадянство, належність до певної соціальної групи або політичні переконання”, – йдеться в заяві прес-служби.

Нагадаємо, що раніше Естонське телебачення (ETV) повідомило, що міністри внутрішніх справ Естонії, Латвії, Литви й Австрії під час зустрічі цього тижня у Відні виступили з пропозицією про створення в Україні єдиного центру з прийому чеченських біженців.

ProUA

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи