Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Євросоюз розпочав проти нас психологічну атаку. Мета – перетворення України на один великий табір для мігрантів

Категорія:

Британський уряд заявив, що його ідея відкрити за межами Євросоюзу табори для утримання мігрантів отримала підтримку урядів інших країн. Табори планують відкрити в Україні, Лівії і на Балканах, повідомляє «Німецька хвиля».
Прес-секретар МВС Великої Британії заявив, що ідею створити центри для іммігрантів за межами Євросоюзу підтримали Німеччина та Італія. Проте, за його словами, британській стороні ще невідомі подробиці відповідного проекту Міністра внутрішніх справ Німеччини Отто Шилі.

У цілому, Велика Британія пропонує насамперед розташувати табору на території Лівії. Якщо цей проект буде мати успіх, то наступну хвилю центрів утримання іммігрантів планують організувати в Україні і на Балканах.

Британський план одержав підтримку відомого представника Міжнародної організації міграції Яна де Вільде. Він сказав: «Хоча кількість потребуючих притулку зменшилася, ніхто точно не знає, скільки нелегальних мігрантів уже потрапили в Євросоюз. Зараз у країн на кордонах Євросоюзу немає стимулу, щоб вирішувати цю проблему. Вони хочуть закрити очі і пропустити нелегальних мігрантів через свою територію».

Однак, Верховний комісаріат ООН у справах біженців виступає проти британських планів. Організація попереджає, що їхнє здійснення може призвести до повного закриття Європи від шукачів притулку, що було би порушенням основних прав людини. ProUA

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи