Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 5

Збітнєв не підтримає нікого

Категорія:

Лідер “Нової сили”, кандидат у президенти Юрій Збітнєв не має наміру підтримувати у другому турі ні Віктора Ющенка, ні Віктора Януковича.
Про це йдеться у заяві, яку 22 вересня розповсюдив штаб кандидата.

“Для того, щоб унеможливити будь-які інсинуації стосовно технічної підтримки В. Ющенка чи В. Януковича, заявляю, що в разі проходження вищезгаданих кандидатів до другого туру виборів не буду підтримувати жодного з них”, – зазначено в документі.

Лідер “Нової сили” також висловився щодо отруєння Віктора Ющенка: “Нещодавно відбулася подія, яка вразила мене і як політика, і як професійного лікаря, який багатьох витягнув з того світу. Йдеться про отруєння Віктора Ющенка з виразними ознаками замаху на життя. По-перше, хочу зазначити, що спершу, як і багато хто, я сприйняв цю звістку як банальне харчове отруєння. По-друге, віддаю шану його мужності та козацькому здоров’ю. По-третє, відверто визнаю, що його ймовірний прихід, хоч і не принесе Україні суттєвих змін, але обов’язково створить сприятливе середовище для перетворень. Натомість збереження нинішньої владної верхівки означатиме подальшу криміналізацію, де отруєння, автомобільні аварії та інші “нещасні випадки” з неугодними перетворяться на побутову норму”.

Нагадаємо, минулого тижня Юрій Збітнєв офіційно заявив, що його представники у виборчих комісіях об’єднали зусилля з представниками Ющенка й інших кандидатів задля забезпечення контролю над виборами.

– Нині є проблема з тим, що люди “технічних” кандидатів від Януковича та люди самого Януковича становлять більшість у ТВК, – зазначив він. – Вони мають змогу повністю контролювати перебіг виборів. Якщо діятимуть спільно представники мої, Ющенка, Мороза, Кінаха, декількох інших кандидатів – фальсифікації можна буде запобігти.

--------------------------------
В тему:

Україна прокидається! На її національному годиннику — сьома ранку

Німецький експеримент

Соціополіси: вільні міста, точки переходу

Сучасність і солідаризм

Солідаризм

Інтелектуальні корені українського солідаризму

Персональний сайт Юрія Збітнєва

Сайт партії «Нова сила»

Національний інтерес: “Придністров’я за декілька років може стати територією України”
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи