Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Люта опозиція Зімбабве

Категорія:

В столиці Зімбабве Хараре на судовому процесі по справі державної зради лідера опозиції Моргана Тсвангіраї, якого можуть засудити на смертну кару, поліції довелося силою вгамовувати люті негритянські маси.

Як свідчать очевидці, поліцаї атакували оскаженілий натовп – близько 200 осіб – які не змогли потрапити до переповненої судової зали, і вимагали звільнення опозиційного діяча. Безжально лупцюючи їх кийками, поліцаї змусили їх повтікати, повідомляє Reuters.

Поліцаї заарештували кількох активістів Руху за демократичні зміни, що його очолює Моргшан Тсвангіраї. Вони також затримали журналіста, якого тепер звинувачують у тому, що він висвітлював події без урядової акредитації.

Між тим, відповідно до жорсткої цензури, запровадженої при режимі президента Мугабе, журналісти повинні звітувати про свою діяльність перед урядом.

Опозиційний лідер Морган Тсвангіраї звинувачується в тому, що готував заколот проти режиму Мугабе і прагнув захопити владу. NEWSru.com

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи