Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Так хто ж конкретно творив геноцид українців?

Категорія:

Жодного з організаторів та виконавців Голодомору досі не покарано!
Парламентські слухання, присвяченні Голодомору 1932-1933 років, вкотре засвідчили: тема продовжує бути таємницею за сімома печатками. Очікувати на правду з високих трибун не варто, - ми її і так знаємо. А тому, особливо не напружуючи пам’ять, пригадаємо моменти, які дозволяють констатувати ритуальний характер геноциду української нації в часі:

1. Офіційна реєстрація політичної партії-організатора геноциду. Комуністи продовжують впливати на внутрішню та зовнішню політику держави. Яким може бути ставлення до українців у партії, яка спланувала та реалізувала масове знищення українців за національною ознакою? Існування в Україні комуністичних партій є верхом хамства та ідіотизму.

2. Відсутність кари. Жодного з організаторів та виконавців Голодомору не покарано. Чому? Духовна близькість, родинна солідарність, матеріально-політична спадкоємність, - що саме визначає привілейоване становище творців геноциду?

3. Пропаганда антиукраїнської шизофренії в топоніміці та монументальних формах. Ленін, Дзержинський, Калінін, Постишев - сотні тисяч пам’ятників, бюстів, вулиць, площ, провулків, колгоспів, фабрик, заводів. Два обласних центра (!!!) - Кіровоград та Дніпропетровськ - увічнюють імена комуністичних вампірів. В столиці незалежної від українців України немає жодного (!!!) пам’ятника Князю Святославу, Гонті й Залізняку, Симону Петлюрі, полковнику Євгену Коновальцю, Степану Бандері, генералу Роману Шухевичу, Василю Стусу. Водночас височіють Ленін, Петровський, Косіор, червоний терорист Іванов. Ленін жодного разу на території України не був - пам’ятники є. Фюрер був - жодного пам’ятника немає. Нонсенс. В Києві є завод Більшовик, вулиця Червоноармійська, вулиця параноїдального розпалювача масових безпорядків, кривавих заворушень та сутичок з правоохоронними органами Урицького, вулиця Комінтерну, проспект Червоних козаків. Є завод Ленінська Кузня. Є кондитерська фабрика Карла Маркса. Чому можуть навчити наших дітей її цукерки? Світовій революції? Україна поглинута рекламним шабашем червоного тероризму та екстремізму. Яка, до біса, Європа?

4. Сполучені Штати Америки встановили дипломатичні стосунки з СРСР у 1933 році. В розпал геноциду українців. Неодноразово доводилося чути: можливо, саме фізичне знищення українців і було передумовою встановлення цих стосунків?

5. До тих пір, поки кровожерних ізвергів не буде однозначно і прямим текстом ідентифіковано, поки поза законом не опиняться теоретики і практики масового знищення українського слов’янського етносу, доти Україна не матиме право вважати себе державним утворенням. Про надто серйозні речі йдеться. Нехай тавро неспроможності стає атрибутом цієї республіки.

Повторююсь, найголовнішими лишаються все ті ж питання: хто і чому? Хто конкретно планував, віддавав накази та вбивав? Будь-ласка, нехай народ ознайомиться з переліком прізвищ. Бажано не з більшовицькими псевдонімами, а саме з прізвищами.

І хто наважується мати таку звірячу ненависть до українців? Що такого поганого могли зробити українці предкам маніакальних вбивць-комісарів?

Правда про Голодомор домокловим мечем невідворотності звисає над головами антиукраїнського кагалу гешефтярів від історії.

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи