Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українці не хочуть ріднитися з чужинцями

Категорія:

В Україні спостерігається тенденція до зменшення кількості шлюбів громадян України з іноземцями. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Міністерства юстиції України.
Зокрема, згідно з інформацією Центрального відділу реєстрації шлюбів Києва, якщо у 2000 році з іноземними громадянами одружилося 864 українців, у 2001 році - 813 українців, у 2002 році – 841 українець, то вже у 2003 році цей показник зменшився до 779 шлюбів, а протягом 9 місяців 2004 року – до 722 шлюбів. Про це повідомила начальник управління у справах цивільного стану громадян Міністерства юстиції України Валентина КУНДА.

Здебільшого, за її словами, шлюб з іноземцями в Україні бере слабка стать. Проте іноземні женихи все менше приваблюють українок, кількість таких шлюбів зменшується найбільш відчутно.

Майже на 80% зменшилася також кількість шлюбів, що беруть українці з особами без громадянства. Якщо у 2000 році у Центральному відділі реєстрації шлюбів Києва було зафіксовано 94 подібні шлюби, то з початку цього року їх було всього 11. UNIAN
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи