Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Віктор Ющенко зробив заяву на "чемоданну тему"

Категорія:

Цікаво, чії це гелікоптери...
Ось що повідомив "5 каналу" працівник військового аеродрому "Гостомель", що знаходиться за 65 кілометрів від Києва. Він не схотів назватися, а тільки повідомив, що на летовищі стоять готові до вильоту в будь-який момент 8 військових гелікоптерів. Відомо, що під час попередніх виборів під Києвом чергували літаки, готові в будь-яку мить вивезти за межі держави певних відомих осіб. Тоді їм це не знадобилося.

Але ж ось напередодні виборів кандидат у Президенти Віктор Ющенко зробив заяву на "чемоданну тему". Він пообіцяв повідомити журналістів про втечі з країни представників влади. Натепер, стверджує пан Ющенко, у його штабі є інформація про скуповування авіаквитків.

Віктор Ющенко, кандидат у Президенти:
- Я знаю про скуплені білети і чартери на ці дні. Я з іронією до цього ставлюся. Бо це таке в людей ставлення - заховати голову в пісок Аравії і думати, що від цього щось зміниться.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи