Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Список ізраїльських мільярдерів очолюють вихідці з СРСР

Категорія:

П’ять вихідців із колишнього СРСР увійшли цього року до десятки найзаможніших ізраїльтян. Про це повідомила провідна ізраїльська газета Yedioth Ahronoth.
За даними видання, список ізраїльських мільярдерів Шеррі Еріссон (морські перевезення і банківський бізнес), достаток якої оцінюється в 4,1 млрд доларів.

Друге місце з 3,5 млрд доларів посів президент Федерації єврейських громад СНД Лев Льоваєв, що зробив достаток на торгівлі алмазами, повідомляє «Інтерфакс».

На місцях з 4-го по 7-е опинилися й інші вихідці з Росії – Михайло Черной (2 млрд доларів) і троє крупних акціонерів ЮКОСа – Леонід Невлезін, Михайло Брудно, Владімір Дубов, передає «Newsru.com».

Оцінки достатків ізраїльських бізнесменів значно різняться залежно від методики, що використовується при складанні рейтингу. Так, в рейтингу газети Maariv, складеному у вересні, достаток Шеррі Еріссон оцінили в 3,1 млрд доларів, а Льва Льоваєва - в 2,4 млрд.

Сукупний капітал ста найбагатших ізраїльтян за останній рік зріс майже в півтора рази - це один з кращих показників в світі - і досяг 47 мільярдів доларів.


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи