Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Унікальна можливість

Генеральний консул України в м.Торонто (Канада) пропонує використати сьогоднішню ситуацію в Україні для глобального інформаційного прориву.
25 листопада 2004

Керівникам закордонних установ України, керівникам структурних підрозділів та співробітникам Центрального апарату МЗС України


Шановні колеги! Дорогі друзі!

Цілком і повністю розділяю позицію наших колег, що підтримують законно обраного Президента України Віктора Ющенка!

Із задоволенням підписуюсь лід всіма оприлюдненими заявами дипломатів, проте вважаю, що на сьогодні цього вже замало.

Українські дипломати, насамперед, керівники закордонних установ України мають чудову можливість безпосереднього доведення правди про ситуацію в Україні до іноземної громадськості та владних структур через місцеві ЗМІ.

Останніми роками з огляду на непривабливий імідж деяких корумпованих представників нашої держави чи не головним “завданням” української дипломатії було його безкінечне відмивання. Досить займатися цією невдячною справою. У нас сьогодні є унікальна можливість добитися до провідних ЗМІ розвинутих демократичних країн з огляду на те, що ситуація в Україні сьогодні висвітлюється на перших сторінках всіх провідних газет та є першою новиною всіх ЗМІ світу.

Сьогодні нам не треба вишукувати можливостей контактів з кореспондентами провідних ЗМІ та пробиватися на шпальти газет. Вони самі йдуть до нас. І потрібні лише незначні зусилля – сказати правду про не легітимність оприлюднених ЦВК результатів виборів, про їх фальсифікацію та висловити підтримку законообраному Президенту України Віктору Ющенку.

Всім цим я особисто активно займаюсь останні чотири дні та прошу вашої підтримки.

З повагою та сподіванням на крашу долю України,

Генеральний консул І.Лоссовський
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи